Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Vysavač

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vysavač - diskuze na toto téma
Jaký bezšňůrý vysavač by jste mi doporučily ? :)

Sofie | 27.9.2021 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Ahoj, my máme robotický vysavač. Nad tím jsi neuvažovala?

Odpověď
Jarka | 2.10.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vysavač
Robotický vysavač je super. Já jsem nad ním uvažovala dlouho, ale nakonec jsem si ho pořídila. Hledala jsem nejlepší ceny a nakonec jsem našla na Okay. A tam měli nejlepší výběr, zboží skladem. Takže jsem koupila tam a spokojenost. No a hlavně jsem ho měla doma do tří dnů.

Odpověď
Betka | 3.10.2021 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Na tom shopu nakupuju často. Nikdy jsem nebyla sklamaná. Mají zboží skladem, takže na něj nečekám jak trubka :) To mi vyhovuje. Vždycky jsem měla zboží doma do tří dnů :)

Odpověď
Betka | 7.10.2021 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Jojo, souhlas. Musím za sebe říct, že když kupuju elektro, tak jdu vždycky do okay. Nebo na stránky. Je to jedno, prostě jsem s nákupem tam byla vždycky spokojená.

Odpověď
Simča | 17.10.2021 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Tak zrovna minulý týden jsem tam nakoupila. A spokojenost. Zboží mi dorazilo v pořádku (nečekala jsem nic jiného). Dorazilo včas (to jsem byla překvapená, vzhledem k problémům, které se na netu zmiňují). Ale já jsem byla spokojená.

Odpověď
Ferda | 24.11.2021 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Já jsem si tam taky vybrala vysavač. A musím říct, že v porovnání s konkurencí jsou ty služby u Okay prostě nesrovnatelně lepší. Cena, zboží skladem :)

Odpověď
Milka | 25.11.2021 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vysavač
Jojo, okay je super shop. Jaký ten vysavač jsi tam kupovala? Měli ho skladem, nebo jsi na něj čekala?

Odpověď
Atka | 21.12.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vysavač
Ten, co jsem si vybrala, tak byl skladem. Ale jako u toho Okay mají většinu věcí skladem, takže tam není problém :)

Odpověď
Jarka | 30.12.2022 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vysavač
Chápu, že se snažíte si sehnat vysavač bez přívodu elektrického kabelu, který se při úklidu plete. Já jsem si proto pořídila robotický vysavač, jelikož ten mi uklidí celý dům, než se vrátím domů z práce. Jsem s ním velice spokojená, a ještě mi ušetří spoustu času, který mohu věnovat něčemu jinému. Proto jsem si pořídila i <a href="https://www.robotprofi.cz/">robotickou sekačku</a>,která mi poseká zahradu a já mohu v klidu relaxovat po práci s kávou v ruce.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné