| zuby - diskuze na toto téma |
Zdravím co používáte na vybělení zubů? Zuzka | 26.9.2021 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | zubyAhoj vyzkoušej gel z krsného úsměvu! Já jsem ho vyzkoušela a za mě velká spokojenost, zuby mě vybělil o 3 odstíny! Odpověď RenataK | 28.9.2021 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zubyZuzi je to tento https://www.krasnyusmev.cz/vitalcare-white-pearl-system-na-beleni-zubu-130-ml ? děkuji Odpověď Zuzka | 30.9.2021 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zubyRenčo ano to je on, dej mi pak vědět jak jsi dopadla :-) Odpověď Zuzka | 26.9.2021 13:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | zubyAhoj vyzkoušej gel z krásného úsměvu! Já jsem ho vyzkoušela a za mě velká spokojenost, zuby mě vybělil o 3 odstíny!
Odpověď ivanka087 | 25.2.2024 11:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | zubyUž se zase musíme s manželem hlídat abychom nějak nepředběhli tu doporučenou denní dávku cukrů. Jsem si myslela jak je to bez problémů, ale dochází mi že vlastně www.asklepion.cz/vase-problemy/hlava/zubni-kaz zubní kaz bude asi co nevidět před nám stát. A to je něco se se musí opečovávat. Zubičky nám musí vydržet. Odpověď |