| Pleť po porodu - diskuze na toto téma |
Maminy, pozorovaly jsem po porodu na sobě nějaké změny? Já maštěstí nic moc, jen teda pleť se mi zhoršila. Hledám, co koupit, Jakou kosmetiku. Ta, kterou jsem používala, ta mi už nevyhovuje. Tak hledám info od vás, než začnu něco zkoušet... Zuzana | 26.9.2021 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleť po poroduAhojky, taky se mi tohle po porodu stalo. Jako a nebyla jsem na to vůbec připravená. No, co se dá dělat. Já jsem teda kosmetiku zkoušela. Pořád jsem si kupovala vzorečky. Narazila jsem i na českou kosmetiku iuvenio a teeeda, ta je super. Hned mi sedla. A doporučuju :) Odpověď Lola | 27.9.2021 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleť po poroduTy jo, díky. Tak jsem na tu kosmetiku iuvenio koukala a vypadá dooost dobřea a hlavně luxusně. Myslíš, že je někde možnost si koupit vzorečky? Abych věděla, jak mi sedne? Odpověď Lili | 17.10.2021 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleť po poroduTa iuvenio kosmetika se mi líbí jako vánoční dárek. Myslíte, že by mohli mít i nějaké vánoční balíčky? Odpověď Buffy | 25.10.2021 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleť po poroduJe, to by bylo super, kdyby je měli. Budu ten jejich web sledovat. Už mám hned několik typů, kdo by vánoční balíček kosmetiky iuvenio ocenil :) Tak snad je budou mít :) Odpověď Klára | 17.11.2021 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pleť po poroduTak je mají https://www.iuvenio.com/vanocni-darky/. Už jste je viděla. Jako ta vánoční nabídka fakt moc pěkná :) Odpověď Ronda | 25.11.2021 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pleť po poroduJeee, no tak to je paráda :) Taky tam mrknu. Konečně mám tip na krásný a hlavně kvalitní dáreček :) Odpověď Ivana | 19.12.2021 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pleť po poroduHolky, díky moc za tip. Já jsem začínala být fakt zoufalá, protože už jsem nevěděla, co mamce. Ale nakonec jsem vybrala vánoční balíček od iuvenio a mám radost. Je to perfektní dárek, bude mít radost :) Odpověď Buffy | 22.12.2021 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Pleť po poroduVybrala jsi od iuvenio balíček? Jaký? Já jsem tam vybrala dva - pro mamku a ségru. Budou mít moc radost. Odpověď Kikina | 1.2.2022 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pleť po poroduOni měli letos senzační balíčky. Já jsem vybrala tu střední cestu a je to super. Produkty perfektní :) Odpověď Donna | 27.2.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pleť po poroduBalíčky jsem bohužel nestihla. Ale koupila jsem si ty jejich vzorečky, tak se moc těším, až dorazí a zkusím je :) Odpověď Donna | 28.10.2021 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pleť po poroduAhoj, já jsem to po porodu měla dost podobné. Skoro nic jsem nesnesla. A co ano, tak kolikrát mi to s pletí udělalo neplechu... Takže jsem nakonec zkusila šetrnou kosmetiku od https://www.alpik.cz/pece-o-oblicej/ a ta jediná mi sedne :) Odpověď Mekky | 22.11.2021 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pleť po poroduAhoj, jaké přesně produkty od alpik kupuješ? Co jsem se dívala na jejich nabídku, tak jakože faaakt hodně široká. Tak budu ráda za přesný tip. Odpověď Karolka | 17.3.2022 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pleť po poroduNo, vše, co používám na pleť, mám od nich. Ale co je teda senzační, to je zelený jíl https://www.alpik.cz/saloos-zeleny-jil-francouzsky-80g-1/, ten jsem si zamilovala :) Odpověď Jenn | 4.4.2022 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pleť po poroduty jo, tohle já vůbec neznám. Na co je ten jíl dobrý? Fakt to slyším poprvé, ale koukala jsem na něj a vypadá to dost dobře. Odpověď Hanka | 5.8.2023 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pleť po poroduJojo, hlavně je to přírodní produkt a ten pleť ocení nejvíc... To mi věř a určitě ho zkus :) Odpověď |