Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Zničené vlasy + padání

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zničené vlasy + padání - diskuze na toto téma
Dobrý den, poradíte mi prosím něco na zničené vlasy? Poslední dobou mi i padají. Snažím se teď jíst zdravě, zkoušela jsem Biosil, bohužel nezabírá. Co Vám pomohlo?

Vendula | 19.5.2017 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Mně na vlasy moc pomohl Forcapil. Ještě měsíc zpět jsem měla pocit, že budu plešatá.Takové chuchvalce,to byl děs.Koupila jsem tabletky Forcapil, dělala si kopřivový zábal a vše se srovnalo. Dokonce i kadeřnice chválí, že je hříva lepší než dřív.

Odpověď
VikyCv | 21.5.2017 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zničené vlasy + padání
Mně teď vlasy šíleně padají. Někdy mám pocit, že mi na hlavě nezůstane nic. Tady čtu: www.forcapil.cz/#co-je-to že je dobrý i na nehty. Pomohl ti s nimi??? Nehty i vlasy se mi šíleně lámou. Už jsem z toho nešťastná.

Odpověď
Vendula | 22.5.2017 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zničené vlasy + padání
Já jsem s nehtama nikdy problém neměla, tak nemohu posoudit. Co jsem tak ale četla, tak si ho slečny chválily právě i ve spojitosti s nehtama. Chce to zkusit. Držím palce! :-)

Odpověď
Tereza | 26.7.2017 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Ahoj take me hodne vypadali vlasy a mam jich hrozne malo uz nevim co s tim

Odpověď
Klára | 26.7.2017 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co nějaké dražší vitamíny?

Odpověď
Tereza | 26.7.2017 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitaminu njsem zkusila plno od nejlevnejsich po drazsi a vysledky skoro zadne. Tak hledam jinou alternativu.

Odpověď
Klára | 26.7.2017 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zničené vlasy + padání
Tak vyzkoušej tohle https://nanogen.cz/produkt/nanogen-zahustovac-vlasu-30g-60-dnu/ moje mamka to používá a je s tím moc spokojená.

Odpověď
Tereza | 26.7.2017 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Zničené vlasy + padání
Dobre vyzkousim to a doufam,ze s tim budu take spokohena,diky za tip.

Odpověď
Meruňka | 28.7.2017 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Za poslední dobu jsem řešila co s vlasama, jsou zničené a není to ono, tak jsem si koupila clip in vlasy. A nevěřila bych, že to může vypadat tak přirozeně. Mám z pravých evropských vlasů, vybírala jsem na www.vlasy-k-prodlouzeni.cz

Odpověď
Olivka | 7.8.2017 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak je to s tím pravým prodlužováním?

Odpověď
Dominika M. | 9.8.2017 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsou například možnosti s micro ring :) A zahustit nebo prodloužit vlasy si můžeš od této firmy nechat v Brně. Nabízejí i předchozí konzultace zdarma, kde ti pomůžou vybrat správný odstín a tak.

Odpověď
Olivka | 10.8.2017 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A na té pobočce v Brně by to stálo kolik prosím? Jak se pohybují ceny za ty služby?

Odpověď
Dominika M. | 17.8.2017 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Hermínka | 15.11.2017 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Zničené vlasy + padání
Takovýchto obchodů je víc, ale já bych volila znovu jen tento, mají velký výběr a ceny jsou lepší.

Odpověď
Beky | 26.11.2017 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Beky | 26.11.2017 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Byla jsem tam, a doporučiji. Zcela jiný přístup oproti konkurenci.

Odpověď
Blondýnka1 | 9.11.2017 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám tam už dvě objednávky. Obě spokojenost a doporučuji.

Odpověď
Veru | 5.9.2017 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Biosil musíš užívat dlouhodobě, třeba pul roku v kuse pak si dat měsíc, dva pauzu a uvidiíš, a změna stravy je taky na dlouhou trať. mysim, že by pomohly i jiné doplňky stravy- www.priroda-zenam.cz/temata/pomocnici-z-prirody

Odpověď
Hana Vachová | 4.10.2017 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Hodně dobré zkušenosti jsou s tímto šamponem kat.cena zde:tiande.eu/~w12UG se slevou zde:https://www.hanatiande.cz/slevova-karta výborný je s extraktem Lingzhi zde: https://www.hanatiande.cz/sampony-a-masky Jsou opravdu dobré. V případě zájmu klidně volejte.Šampon i kondicioner JE BEZ PARABENŮ, ŠAMPON BEZ SLEVY 243kč, se slevou 158 kč.

Odpověď
Jana | 21.10.2017 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Ahoj jsem na tom podobně vlasy se mi začali strašně lámat a padat,zkoušela jsem různé séra a masky,ale nezabralo to. Nemáte někdo někdo zkušenost s něčím co by mi mohlo pomoct. Děkuji

Odpověď
Marketa | 21.10.2017 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj mam take velmni dobre zkusenosti s forcapilem. Vlasy mi prestaly padat a jsou zase krasne a bohate. A dokonce i nehty se mi po nem zpevnily.

Odpověď
Jana | 21.10.2017 15:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A dá se koupit i v lékárně? Že bych ho vyzkoušela.

Odpověď
Marketa | 21.10.2017 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Ja si ho kupuji tady www.forcapil.cz

Odpověď
Dana | 12.11.2017 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Také se mi hrozně lámaly vlasy i nehty,vyzkoušela jsem forcapil a velká spokojenost,stačila mi kůra na tři měsíce a vlasy i nehty se mi přestaly lámat a jsou pevné.

Odpověď
Jana | 19.11.2017 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Také jsem si koupila forcapil.cz a mohu jen doporučit.

Odpověď
Lena | 25.12.2017 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Ahoj já beru tablety kolagen forte od rosenpharma.cz a mohu jen doporučit.

Odpověď
Lenka | 8.1.2018 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Chci se s vámi podělit o svůj poslendí nákup clip in vlasů. Tentokrát jsem vybírala z pravých a vzala si radši rovnou ty REMY, aby se mi necuchaly. Mám už měsíc, nosím každý den, a jsou kvalitní.

Odpověď
Baletka | 11.1.2018 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde si sehnala REMy vlásky? Nějáký fajn obchod s velkým výběrem délek a odstínů? ;o) ???

Odpověď
Lenka | 22.1.2018 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jestli myslíš odstíny jako je platina, či různé melíry nebo mahagonová, tak kouknou na https://www.clipinhair.cz/25-clip-in-vlasy-podle-barevneho-odstinu?p=3

Odpověď
Baletka | 27.1.2018 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, tyhle. Rovnou vyberu i své sestře dárek, když mají tak dobré ceny.

Odpověď
Lenka | 30.1.2018 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo koukám, že i když už je po výprodejích, tak mají slušné ceny i nějaké ty slevy.

Odpověď
Mona22 | 10.2.2018 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
U tohoto eshopu je skutečně nejširší výběr v odstínech. Už pak člověk nemusí doma řešit nějaké dobarvovaní koupených vlasů. To vidím jako velké plus, že mají i vše skladem.

Odpověď
Bekule | 25.2.2018 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Objednávala jsem si ještě ve slevách další clip-iny na eshopu Clipinhair a dostala jsem i dáreček od nich. Silikonové hodinky v pěkné růžové barvě a ještě sadu clip in sponek. Což se hodí. V hodnotě 359 KČ.

Odpověď
Lenny2 | 26.2.2018 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hodinky jsou fajn, už je nosím nějakou dobu. A teď jsem si objednávala u nich připínací ofinu, s jejich návodem na stránkách jsem to zvládla sama. A mám pěkný účes na ples.

Odpověď
Bekule | 27.2.2018 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zničené vlasy + padání
Ty vlasy se dají také tepelně a chemicky upravovat, díky tomu, že to jsou 100% lidské vlasy.

Odpověď
Kiki88 | 19.5.2018 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Ahoj, neznáte prosím nějaký dobrý přípravek na vlasy, aby nepadaly? Dřív mi nepadaly vůbec, po porodu občas, ale nikdy žádná trága a teď je to asi měsíc a vlasy mi padají opravdu dost, ale fakt neskutečně. Postel samý vlas, zem také...nevím co s tím. Začaly se mi i hodně mastit a taky lupy mám hodně. Používám běžný šapon z drogerky už několikátý rok, ani jsem si vlasy poslední dobou nebarvila, nic. Takže opravdu nevím, čím by to mohlo být, nemáte někdo nějakou radu, co s tím? Budu opravdu vděčná za cokoli, předem díky.

Odpověď
Lenka Lenny | 21.5.2018 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já na vlasy zkoušela kupovat všechno možné a nějak výrazně nepomohlo snad nic, takže v mým případě nakonec z většiny spíš jen vyhozený peníze a vlasy padaly pořád dost podobně. Jestli můžu něco doporučit, tak rozhodně jít se poradit s odborníky, zajít si na trichologii a tam už prostě budou vědět jak pomoct. Pro mě fakt obrovská záchrana a akorát jsem pak litovala, že jsem nikam takhle nezašla dřív...

Odpověď
Renča Dvořáčková | 24.5.2018 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím, já byla na trichologickým vyšetření relativně nedávno - teď už pouze docházím na kontroly a jsem s péčía výsledky fakt moc spokojená - kdyžtak mrkněte sem, tady je těch informací víc :-) https://www.clinicalhair.cz/cs/obsah/29-trichologicke-vysetreni

Odpověď
Kiki88 | 28.5.2018 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tyjo o takovém vyšetření jsem upřímně dřív ani neslyšela, tak mockrát díky za tipy...koukala jsem na stránky a vypadá to fakt slibně, no uvidíme, určitě si to nechám projít hlavou.

Odpověď
Nikča | 19.9.2018 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MOhla bych se zeptat po jak dlouhé době se chodí na kontroly ? A jak cenově ošetření vůbec vyjde ?

Odpověď
Petra | 18.1.2021 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Potřebovala bych rychle radu, jak se zachovat, když mi začínají šedivět vlasy? dá se to nějak zachránit? jsou například vitamíny, které tento průběhu mohou zastavit?

Odpověď
Jiřina | 20.1.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Existuje přírodní tonikum do vlasů, které pokud se rozhodnete, pravidelně používat, vás může zbavit kompletně šedin. Dokáže totiž vlasům vrátit jejich přírodní barvu. Já jsem z toho nadšená, protože si nedokáži představit si vlasy pravidelně barvit.

Odpověď
Petra | 22.1.2021 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tohle by mě opravdu zajímalo, jestli to fakt funguje. Kolik to stojí? na zkoušku?

Odpověď
Jiřina | 25.1.2021 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jedno balení můžete koupit za 1090 Kč přímo ze stránek výrobce https://www.gr7.cz/p/142/gr-7-professional Čím více balení koupíte, tak tím levnější přípravek je. První balení budete pravidelně aplikovat dvakrát za den. Asi za týden jsem měla kompletně svoji barvu vlasů. Další balení už se aplikuje jen jednou za týden. Aplikace přípravku není nijak složitá.

Odpověď
Sandra | 25.2.2021 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Mně moc pomohli na https://www.clinicalhair.cz/ udělali mi trichologické vyšetření a absolvovala jsem léčivou kúru a konečně mám krásné a zdravé vlasy.

Odpověď
Hanča | 30.6.2021 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak takový vyšetření probíhá?

Odpověď
Sandra | 26.7.2021 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To ti jenom jezdí s takovou kamerkou po hlavě :)

Odpověď
Kája | 26.7.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Mně pomohl až tricholog, doporučuju si o tom přečíst tady https://www.clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni/ je to taky výborná klinika

Odpověď
Sandra | 29.7.2021 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo to jsem taky doporučovala, fakt mi moc pomohli.

Odpověď
Jarka | 1.8.2021 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A za jak dlouho se vám to zlepšilo?

Odpověď
Petra | 9.9.2021 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si asi 10 let melírovala vlasy a teď mám najednou velký problém, protože moje vlasy jsou naprosto zničené a nejraději bych se ostříhala do hola. Co se s tím dá dělat? Je lepší užívat vitamíny nebo raději zkusit změnit šampon?

Odpověď
Aneta | 10.9.2021 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud budete užívat vitamíny, tak se podle mě výsledek může dostavit, ale za hodně dlouho. Myslím si, že u šamponu poznáte rozdíl daleko dřív. Já měla taky hodně zničené vlasy, ale začala jsem používat rekonstrukční masku na vlasy a nemůžu si vynachválit, moje vlasy jsou úplně jiné.

Odpověď
Petra | 12.9.2021 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jakou masku to používáte? Kde bych ji mohla koupit?

Odpověď
Aneta | 15.9.2021 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Používám tuto masku na vlasy: https://www.hairshop.cz/re-mersive-luxury-cream-rekonstrukcni-maska-na-vlasy/ , která vlasy vyživuje, restrukturalizuje a dodává jim objem a lesk. Navíc máte v tomto e-shopu dopravu nad 1900 korun zdarma a ke každé objednávce Vám přijde nějaký vzoreček také zdarma.

Odpověď
Petra | 18.11.2021 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zničené vlasy + padání
Co je to za značku ?

Odpověď
Aneta | 19.11.2021 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zničené vlasy + padání
Je to italská značka a mají přírodní produkty, což jsem třeba já ocenila. Hlavně vlasovou péči mají bez parabenů a silikonů, takže ti to nezatěžuje zbytečně vlasy.

Odpověď
Kristýna | 28.11.2021 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zničené vlasy + padání
Já jsem si na doporučení objednala péči na suché vlasy, co mi doporučila paní přes mail a jsem moc spokojená. Dlouho jsem neměla vlasy v tak hezkém stavu, takže taky doporučuju kouknout na hairshop. Navíc tam teď mají black Friday :).

Odpověď
Jarka | 3.5.2022 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Snažila jsem se na vlasy najít vlasovou kosmetiku, která by jim pomohla k lepší kvalitě a vzhledu. Podařilo se mi najít Loreal Pro longer. Perfektní vlasová komsetika, za kterou si člověk také zaplatí. Když jsem viděla, jak mi to pomáhá, tak jsem hledala, kde ji koupit levně a našla jsem https://www.vlasovakosmetikapro.cz/28-vyprodej

Odpověď
Petra | 11.7.2022 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Užívaly jste nějaké doplňky proti padání vlasů i v těhotenství?

Odpověď
Andy | 16.7.2022 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Holky... chtěla bych se zeptat jestli když si nechám prodloužit vlasy, tak nemůžou mi potom víc padat?

Odpověď
Sandra | 21.7.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si vlasy nechala prodloužit a že by mi kvůli tomu padaly moje vlasy, tak to ne :)

Odpověď
Andy | 29.7.2022 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Jaké spoje si zvolila? :)

Odpověď
Sandra | 21.8.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re:
Vybrala jsem si tady ty tape in vlasy, hlavně kvůli tomu, že nezatěžují vlasy a taky díky snadné aplikaci.

Odpověď
Nikola | 17.7.2022 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Mně pomohla změna vlasové kosmetiky, kdy jsem přešla na přírodní péči a na vlasech je to 100% znát. Stejně tak jsem si začala kupovat i rostlinné barvy na vlasy, co má Khadi a vlasy mám fakt v krásném stavu.

Odpověď
Hela | 22.7.2022 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mají vyloženě i něco na padání vlasů?

Odpověď
Nikola | 25.7.2022 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mají, doporučuju aplikovat tady ten olejíček do vlasů vždy před mytím a nechat ho tak hodinku působit https://www.khadi.cz/khadi-vlasovy-olej-vitalita-rust-50-ml

Odpověď
Míša | 27.8.2022 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
A podle čeho si šampony vybíráte? Je to podle vlasové pokožky nebo podle kvality vlasů?

Odpověď
Denisa | 31.8.2022 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správně se má vybírat podle pokožky hlavy ;) proto spousta lidí používá špatné vlasové přípravky a má problémy jako jsou lupy apod.

Odpověď
Míša | 18.9.2022 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No a podle čeho tak poznám jakou vlasovou kosmetiku mám používat?

Odpověď
Radka | 4.7.2025 08:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy + padání
Též mi připadalo, že mám vlasy už hodně odrostlé a zničené. Chtěla jsem oživit svou černou barvu, která mi po létě trochu zmatněla, ale nechtěla jsem vlasy zbytečně zatěžovat klasickým barvením. Na doporučení jsem zkusila barvu Aloxxi Ultra Hot https://www.eshop.aloxxi.cz/barvy-na-vlasy-ultra-hot/barva-na-vlasy-semi-permanentni-ultra-hot--cerna-aloxxi-125ml/ v černém odstínu a musím říct, že jsem byla nadšená. Krásně překryla mdlý tón, vlasy jsou po ní lesklé, hebké a navíc voní. Barva se snadno nanáší a nebarví kůži ani ručník, což se mi u jiných značek bohužel stávalo. Výdrž je super i po několika umytích je odstín stále sytý. Pokud hledáte jemnou, ale účinnou barvu, určitě doporučuji vyzkoušet.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné