| Posilovací lavice - vyběr - diskuze na toto téma |
Ahoj, potřebovala bych radu od nějakého zkušeného chlapa nebo slečny. Chtěla bych pro manžela na Vánoce koupit posilovací lavici. Dokážete mi prosím poradit, jak vybrat kvalitní? Lenka | 29.9.2021 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilovací lavice - vyběrPosilovací lavici jsem vybíral z obchodu, kde prodávají i profi vybavení do posiloven. Našel jsem tam i online nákupního rádce, kde jsem zjistil, jak vybrat kvalitní posilovací stroje. Odpověď Karel | 30.9.2021 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posilovací lavice - vyběrCo si mám představit pod pojmem nákupní rádce? Jak to funguje? Také chceme domů s manželkou mít kvalitní posilovací lavici. Odpověď Lenka | 3.10.2021 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posilovací lavice - vyběrRaději se rovnou podívejte, jak nákupní rádce vypadá https://www.fitham.cz/nakupni-radci Vyberete si kategorii, o kterou máte zájem a můžete se tam pak dočíst, podle čeho daný stroj vybírat. Nakupovala jsem u nich už několikrát, mají doručení po celé republice a na stroje poskytují i servis přímo u zákazníků. Odpověď |