| Col Du Marine - diskuze na toto téma |
Dobrý den, narazila jsem na tento kolagen https://www.coldumarine.cz/product-page/col-du-marine-kolagen-150-g a líbí se mi složení, nemáte někdo zkušenost? Lucie | 27.9.2021 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Col Du MarineZdravím, značku neznám, ale taky se mi kolagen líbí :) Počkám si na komentáře. Odpověď Denisa | 29.9.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Col Du MarineAhoj, já ho teď beru druhý měsíc a je super. Viditelně mám pevnější nehty a vlasy, no a vrásky nejsou tak výrazné. Určitě Col Du Marine budu brát dál, účinky má fakt super, myslím, že by kolagen měla brát každá žena. Odpověď Stáňa | 30.9.2021 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Col Du MarineHolky je vynikající, zlepšila se mi po něm krásně pleť. Teď budu mít využívaný třetí měsíc a určitě si koupím další balení. Odpověď Sylva | 1.10.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Col Du MarineTaky kolagen vyzkouším, chválily ho i kolegyně v práci. Líbí se mi ten, co tu doporučujete - Col Du Marine, takže ho objednám. Odpověď |