| Problém s pocením - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat, určitě se tu najde někdo, kdo má problém s nadměrným pocením :/. Ráda bych se poradila jestli se to dá nějak radikálněji řešit ? Týna | 20.7.2017 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s pocenímwww.perfectclinic.cz/odstraneni-nadmerneho-poceni-hyperhidrozy-botulotoxinem a más od pocení klid. Já na tom byla v zime a ted je pohoda, ze muzu nosit cokoli, aniz bych se bála mokrých kruhu v podpazi. Odpověď ivaiva | 24.7.2017 15:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s pocenímto musí hrozne bolet, ne? Odpověď Týna | 31.7.2017 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s pocenímMe to treba nejak nebolelo, stiplo to trochu vzdycky akorát. Pár dní jsem byla akorát trochu modrá od toho, jak doktor zkousel, kde budou potreba vpichy. A mela jsem neco málo pres rok klid a ted pujdu zase zopakovat.
Odpověď ivaiva | 30.8.2017 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Problém s pocenímA jak dlouho to vydrzí, predpokládám, ze to není naporád..? Odpověď Karolína | 8.7.2018 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s pocenímJá jsem byla na aplikaci botoxu do podpaží v Amaryllis centru a tam mi teda podpaží natřeli znecitlivujícím krémem, takže jsem necítila ani to štípnutí :/ Odpověď Ivka | 25.8.2018 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s pocenímKde mají salón jestli bych se mohla zeptat ? Na kolik aplikace vyjde ? Musí se jít na aplikaci víckrát nebo jde o jednorázovou záležitost ? Odpověď Karolína | 15.9.2018 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s pocenímSalón mají v Praze, nechám ti tu pak odkaz a na další aplikaci se jde až po nějakém roce, tak jak musíš chodit opakovaně na botox kvůli vráskám, tak stejně to funguje tady, ale jelikož se pohybují cenově velmi rozumně tak to není nic hrozného www.amarylliscentrum.cz/zakroky-a-technologie/problematicke-oblasti-vase-potize/telo/nadmerne-poceni Odpověď Marie | 8.10.2018 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s pocenímOmezí pocení i driclor, opravdu se tak na 2 měsíce uplne zbavíte pocení...pak se nanese znovu a pořád dokola. Já už používám asi dva roky a po pocení ani památky. Odpověď Aneta | 18.10.2018 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s pocenímA to je volně dostupné? Kde to seženu? Odpověď Marie | 22.10.2018 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s pocenímJá jsem ho koupila https://www.lekarnalancier.cz/driclor-sol20ml-roll-on Odpověď Aneta | 23.10.2018 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Problém s pocenímDívám se, že Lékárna Lancier je v Brně. Dá se u nich zboží vyzvednout nebo jenom posílají? Odpověď Marie | 26.10.2018 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Problém s pocenímLancier funguje uplne stejne jako e-shop. Proste bud si to nechás poslat, mají i zásilkovnu nebo si to u nich muzes vyzvednout. Ale výdejní místo mají na Cejlu. Odpověď Aneta | 28.10.2018 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Problém s pocenímMoc dekuji za info, já jsem to u nich na webu nenašla. Objenávám :) Odpověď Marie | 30.10.2018 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problém s pocenímNemáš vůbec za co, ráda poradím, když vím. Odpověď |