| Zkušenosti s okay elektro - diskuze na toto téma |
Jakou zkušenost máte s obchodem okay elektro při objednání online?
Laura | 30.9.2021 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s okay elektroZačátkem týdne jsem dělala objednávku a do konce týdne jsem měla zboží doma, takže za mě spokojenost. Odpověď Petra | 1.10.2021 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenosti s okay elektroTo stejné jako Laura, objednávku jsem měla za 3 dny doručenou kompletní i s návodem. Odpověď Jiřka | 3.10.2021 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s okay elektroAhoj, já s nimi mám jen super zkušenosti. Co jsem potřebovala, měli a měli skladem a ještě za super ceny :) No a to mi vyhovuje. Super je taky to, že doručují do tří dnů :) Odpověď Denisa | 4.10.2021 10:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s okay elektroMají všechno skladem ? Nebo se musí na nějaké věci čekat ? Odpověď Luisa | 7.10.2021 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenosti s okay elektroJá objednala co měli skladem a nečekala jsem, do tří jsem zboží měla doma... Odpověď Pavlína | 4.11.2021 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s okay elektroHele, já jsem s okay byla spokojená vždycky. Nikdy jsem neměla třeba problém s tím, že bych něco nedoručili, to jako vubec. Odpověď |