| Zkušenost s nábytkem z okay - diskuze na toto téma |
Najde se tu prosím někdo, kdo by měl zkušenost s nákupem nábytku z okay? Andrejka | 30.9.2021 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay Nevím co přesně by tě zajímalo jestli kvalita nebo dodání, ale v obou případech nebyl problém, když jsem si objednávala novou skříň. Odpověď Marta | 1.10.2021 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s nábytkem z okay V podstatě kompletně dům máme vybaven z okay a to jak nábytkem, tak i elektronikou. Za mě mají fajn ceny a široký výběr. Odpověď Ludmila | 3.10.2021 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay U tohoto shopu je super, že oni mají zboží skladem, takže doručují rychle. A to je něco, co já opravdu oceňuju :) Odpověď Dušan | 3.12.2021 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s nábytkem z okay Jojo a krom toho mají i širkou nabídku :) Odpověď Aneta | 4.10.2021 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay Jak dlouho se u nich zhruba čeká na objednávku ? Odpověď Vanda | 7.10.2021 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s nábytkem z okay Nakoupila jsem, co deklarovali jako skladem a nečekala jsem, do tří dnů jsem měla vše doma :) Odpověď Lůja | 10.11.2021 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s nábytkem z okay Ahoj, já z Okay zboží do 3 dnů doma, takže dodací doba super :-). Odpověď Marcela | 8.10.2021 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay Já mám od nich teda jen stolek, ale měl být skladem a opravdu byl. Vyzvedávala jsem si ho 2 dny po objednávce u nich na prodejně, takže za mě spokojenost. Jinak ráda nakupuju nábytek v Möbelixu a na internetu na www.v-nabytek.cz ...u obou jsem toho už brala hodně a zatím vždy spokojenost. Odpověď LenaT | 8.10.2021 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay Ahoj,já mám zkušenost se zakoupením skříňové sestavy do chodby, která se skládala z 6ks nábytku a i přesto mi všechno přišlo v pořádku nepoškozené, včas a přesně podle mého očekávání. Nemám co bych vytkla. Odpověď Ela | 21.10.2021 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay Ahoj, jak s nákupem elektra, tak s nákupem nábytku u nich nemám nejmenší problém, zboží je kvalitní a dobu dodání Okay dodržují, takže za mě spokojenost :-).
Odpověď Soňka | 26.10.2021 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay Nábytek přes okay nemám, ale elektro mají kvalitní a nikdy jsem s objednávkou neměla problém. Odpověď Yvett | 4.11.2021 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s nábytkem z okay Já mám od nich to i to a vždycky super. S obojí spokojenost maximální. Odpověď Lajka | 1.1.2022 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s nábytkem z okay Já jsem letos dárečky dost řešila na poslední chvíli. A to teda hlavně elektro. Nakonec jsem skoro vše objednala přes e-shop okay elektra a musím říct, že super. Měli vše, dobré ceny a hlavně vše včas doručili. Odpověď |