Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Eko úklid

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Eko úklid - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, mám dotaz. Jak jste na tom doma s úklidem? Myslím tím, čím uklízíte? Já si docela dost potrpím na eko produkty. Doporučíte prosím nějaké eko čistící prostředky?

Soňa | 28.10.2021 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eko úklid
Ahoj, no já to mám teda stejně... Hodně si potrpím na to, abych doma měla všechny tyto prostředky eko... No a sehnala jsem a jsem ráda. Koupila jsem vše na https://www.alpik.cz/ a ten shop opravdu mohu jedině doporučit.

Odpověď
Klára | 31.10.2021 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Eko úklid
Jo, tak alpik je sázka na jistotu :) Já od nich zbožňuju tento desinfekční přípravek https://www.alpik.cz/sonett-dezinfekcni-prostredek-napln-1-l/. Takový universal. Fakt super.

Odpověď
Tonka | 1.12.2021 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eko úklid
A není ta desinfekce nějak moc aromatická? Já nemám moc ráda, když je to hodně cítit... Nebo mají tam nějaké vůně?

Odpověď
Katka | 1.1.2022 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Počkej, jak to myslíš? Jako zda není nějak agresivní? Ne to není, naopak. Zkusila jsem docela dost desinfekcí a tato je účinná a fakt příjemná.

Odpověď
Luciana | 31.1.2022 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Eko úklid
Tak super :) A to jsou přípravky přímo k použití nebo se nějak ředí?

Odpověď
Nikola | 6.7.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eko úklid
Taky jsem přešla na eko čistící přípravky a oblíbila jsem si značku Klar, která má opravdu širokou nabídku, takže kupuju všechno od nich :)

Odpověď
Nikola | 6.7.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eko úklid
Taky jsem přešla na eko čistící přípravky a oblíbila jsem si značku Klar, která má opravdu širokou nabídku, takže kupuju všechno od nich :)

Odpověď
Simona | 7.7.2022 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brala jsem na zkoušku ten jejich netoxický balíček a teď mám od nich kompletní výbavu včetně tablet do myčky a dalších prostředků, co jsou v domácnosti potřeba :) https://www.wereco.store/p/klar-netoxicky-startovaci-balicek-prani-i

Odpověď
Leona | 8.7.2022 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukala jsem, že mají i dekorativní kosmetiku, nemáte ji vyzkoušenou? :)

Odpověď
Linda | 18.8.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eko úklid
Jelikož jsem si domů nakoupila dost pomocníků na úklid, tak mi to jde od ruky, takže proč bych za to někoho platila, když mi to jde dá se říct samo a zadruhé mě to baví ;)

Odpověď
Zuzka | 20.8.2022 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám zatím takový základ a chtěla bych si teda koupit nový vysavač, ale parní. Četla jsem na něj super hodnocení, tak hledám, jaký model si vezmu :).

Odpověď
Linda | 21.8.2022 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je super volba, taky ho mám. Klidně ti tady na něj nechám odkaz, protože je to perfektní věc https://www.dokose.cz/polti-vaporetto-3-clean-blue-parni-mop-a-cistic-s-vysavanim. Vysává a zároveň dezinfikuje povrch párou a co jsem si zamilovala úplně nejvíc je to, že má na sobě přenosný parní čistič, který využívám hlavně na úklid kuchyňské linky a koupelny. Je to takový multifunkční pomocník.

Odpověď
Zuzka | 23.8.2022 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Eko úklid
Máš tady z těch stránek dokose.cz ještě něco ? Zaujaly mě ty odpadkové koše. Vždycky jsem chtěla mít bezdotykový koš, z toho našeho totiž už docela šílím. Pořád je upaplaný. Máme malé děti, tak si to asi dokážeš představit :/.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné