| Kolagen Col Du Marine - diskuze na toto téma |
Zdravím, dostala jsem doporučení na kolagen od Col Du Marine, nemáte někdo prosím se značkou zkušenost? Je kolagen dobrý? Verča | 4.10.2021 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolagen Col Du MarineAhoj, já jsem si na doporučení kolegyně kolagen od Col Du Marine koupila a jsem teda nadšená! Zatím mám využívané dva měsíce, koupila jsem si kúru na 3 měsíce, takže mám ještě na měsíc, ale určitě si zase kolagen na 3 měsíce koupím. Účinky jsou krásně vidět na pleti, ale i vlasech a nehtech. Odpověď Petra | 6.10.2021 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kolagen Col Du MarineHolky, poradíte prosím, kde bych kolagen koupila nebo objednala online? Odpověď Verča | 10.10.2021 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kolagen Col Du MarineObjednávám ho přímo na stránkách značky Col Du Marine, tady máte konkrétní odkaz https://www.coldumarine.cz/product-page/kr%C3%A1sa-s-col-du-marine-3-m%C4%9Bs%C3%AD%C4%8Dn%C3%AD-kurz-beauty-peptides-formula-157-8-g Odpověď Petra | 12.10.2021 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kolagen Col Du MarineMoc díky, kolagen vypadá fakt dobře a četla jsem i hodně dobrých recenzí, takže kolagen Col Du Marine vyzkouším :) Odpověď |