| Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma |
Ahoj, vyhlídla jsem si tady na těch stránkách vlasy www.clip-vlasy-levne.cz akorát váhám jaké zvolit spoje. Jaké by jste mi doporučily ? Linda | 5.10.2021 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůJá mám prodloužené vlasy metodou Clip in od www.vlasy-levne.cz. Odpověď Denisa | 15.10.2021 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasůZvládla jste si je nasadit sama nebo vám s tím někdo pomáhal? Odpověď Linda | 21.10.2021 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasůVlasy pomocí clipů mě pomohla kadeřnice. Já si je u vlasy-levne pouze koupila. Odpověď Blanka | 24.10.2021 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůNechala jsem si vlasy prodloužit přímo na jejich pobočce. Doporučili mi metodu Tape. Odpověď Hanka | 5.4.2023 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůJá přemýšlím nad clip in ofinou, máte někdo? Zajímalo by mě jak to vypadá, jestli to stojí za to a kde případně koupit kvalitní?
Odpověď Pavlata | 6.4.2023 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasůJá nad tím taky už chvíli uvažuju tak jestli jste to někdo zkusil prosím dejte vědět :o)
Odpověď Kikina | 7.4.2023 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasůJá si koupila clip in ofinu z pravých vlasů tady https://www.clipinhair.cz/ a překvapilo mě jak skvěle to vypadá, vůbec není poznat, že je to clip :-)
Odpověď |