Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Spánek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Spánek - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, chci se zeptat, zda máte tip na nějaký přírodní produkt, který vám pomáhá se spánkem? Díky moc.

Hanka | 24.10.2021 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Koupila jsem si od dr.popova Ashwagandha, což jsou bylinné kapky, které mají vliv na spánek a v mém případě pomáhají.

Odpověď
Míša | 26.10.2021 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Je potřeba tady ty doplňky brát dlouhodobě ?

Odpověď
Katka | 1.11.2021 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Spánek
Co zkusit chlorellu ? Ta by vám měla pomoct a hodit vás do psychické pohody :) https://www.nustore.cz/chlorella-taiwan-750tbl-nupreme/

Odpověď
Laura | 2.11.2021 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Zkusila bych něco přírodního. Hodně známá je altaherba a mají i tinkturu na tento problém www.altaherba.cz/somnus-tinktura

Odpověď
Denda | 5.12.2021 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky mám výbornou zkušenost s altaherbou. Mám jejich sirupy jak na spánek, tak i na imunitu, který užívám společně s dětmi.

Odpověď
Alča | 4.11.2021 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Já jsem začala mít problémy až potom, co jsem prodělala to co teď řádí, což je pro mě signál, že bych měla víc posílit imunitu, abych nelapla kde co, takže jsem si koupila kozí kolostrum od senzamedical, protože ho mají přírodní, takže ho tělo lépe zpracuje a víc si z něj vezme.

Odpověď
Kamila | 4.11.2021 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Ahoj, rozhodně doporučuji bylinné kapsle Sleep, které jsou vyloženě pro lepší a kvalitnější spánek. Jsou čistě přírodní, samé bylinky a žádná chemie. Kdybyste je někdo chtěl vyzkoušet, mohu vám na ně zařídit slevu 20%, stačí mi napsat na email Kamca050@seznam.cz.

Odpověď
Markéta | 5.11.2021 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Já jsem začala mít problémy se spánkem až potom co jsem prodělala jisté onemocnění, takže pro mě to byl signál, abych začala víc posilovat imunitu, takže beru pravidelně colostrum, tak snad na tom budu časem lépe.

Odpověď
Markéta | 21.11.2021 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na imunitu je dobrá outkovka pestrá. Když už mám nějaký problém, tak to řeším jedině těmi bio houbami, které si objednávám přes houbicky.eu

Odpověď
Sandra | 17.11.2021 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Vy co něco užíváte, tak jak dlouho je potřeba tady ty doplňky brát ?

Odpověď
Hanka | 18.11.2021 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Minimálně 3 měsíce a to je opravdu minimum. Pokud chceš podporovat imunitu, tak není od věci užívat tady ty doplňky celoročně ;)

Odpověď
Erika | 24.11.2021 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupila jsem si tady tu kombinaci kapek a tady jsem to zlepšení cítila ani ne po 14ti dnech https://www.drpopov.cz/produkt/bylinna-kura-dr-popova-klidny-spanek/

Odpověď
Denča | 25.11.2021 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Spánek
Taky mám zkušenost s dr.popovem, hlavně od něj teda mám kapky a mumio kvůli imunitě.

Odpověď
Michaela | 25.11.2021 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně hodně pomohlo reishi, co jsem si objednala přes houbicky.eu, vzala jsem si ten tekutý extrakt, který je o něco silnější jak ty pilulky a je to na mně znát.

Odpověď
Tami | 27.11.2021 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Já nemohla spát kvůli stresu a hodně mi s tím pomohlo když jsem začala užívat pravidelně hořčík

Odpověď
Lenka | 30.11.2021 00:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo? To zkusím, v jaký formě ho bereš?

Odpověď
Tami | 1.12.2021 03:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Spánek
Kupuju si magnésium od VitasLife

Odpověď
Adéla | 4.12.2021 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Pokud chceš užívat něco šetrného, tak doporučuju kravské kolostrum www.senzamedical.cz/senza-colostrum-90-kapsli-kravske-kolostrum/

Odpověď
Veronika | 5.6.2024 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Mě chytré hodinky pomohly zlepšit spánek i sportovní výkon. Každou noc monitorují můj spánek a poskytují mi podrobnou analýzu ráno. Tichý budík mě probouzí jemnými vibracemi, což je mnohem příjemnější než hlasitý budík. Při sportování mi hodinky měří vzdálenost a tepovou frekvenci, což mi pomáhá sledovat svůj pokrok. Díky nim se cítím odpočatější a motivovanější k pohybu. Přitom se mi podařilo pořídit chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-5-stribrna-silikonovy-reminek/ , které koupíte za luxusní cenu.

Odpověď
Niki | 29.9.2025 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spánek
Taky řešíte, že se v podkroví špatně usíná? U nás udělalo největší rozdíl zkrotit světlo a teplo. Nasadila jsem rolety plissé pro střešní okna z https://www.zebra-shop.cz/stresni-plisse-zebra/ - větrám až po setmění a před spaním dám krátkou vlažnou sprchu. Najednou se nebudím v pět kvůli svítání a večer neusínám přehřátá. Máte ještě tip, jak udržet v létě ložnici příjemně chladnou bez klimatizace?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné