| Umělé oplodnění - diskuze na toto téma |
Ahoj, slíbila jsem kamarádce, která chce podstoupit umělé oplodnění, že se zeptám a zkusím podle vašich zkušeností zjistit, na kterou kliniku je nejvhodnější se obrátit. Poprosila bych o názory jenom těch, co s tím mají zkušenosti :)
Adéla | 17.11.2021 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníAhojky, já jsem podstupovala.. nejlepší klinika je https://www.ivf-zlin.cz/ jsem naprosto maimálně spokojená, je opravdu vyhlášená :-) Odpověď kamila | 1.12.2021 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníTakže ti tam pomohli? Povedlo se? já uvažuji, že bych tam šla darovat. Odpověď Lenka | 8.12.2021 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníPokud tam opravdu dokážou pomoct, tak bych tam šla asi darovat taky. Odpověď Veronika | 14.12.2021 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníRozhodně doporučuju kliniku https://www.ivf-zlin.cz/ je senzační. Moc nám tam s manželem pomohli :-) Budu jim moc vděčná, rozhodně doporučuju :-) Odpověď Markéta | 15.12.2021 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníRozhodně se přidávám klinika IVF Zlín je skvělá. Jsem ráda že mi ji tehdy kamarádka doporučovala!! Odpověď petra | 27.12.2021 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníjá jsem také= byla na ivf Zlín, a jsem za to moc ráda, byla mi tehdy hodně doporučovaná právě tato klinika. A díky nim máme doma vytoužené děťátko :-) Odpověď Alča | 31.8.2023 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníTaké mám s touhle klinikou skvělé zkušenosti.. pracují tam opravdu skvělý doktoři :-) opravdu umí pomoct, jen tak dál :-) Odpověď Zuzana | 27.1.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníKlinika IVf Zlín je super, sama jsem tam byla darovat vajíčka, je to suprová klinika :-) Vyhlášená ve svém oboru.. proto jsem neváhala jít tam :-) Odpověď léňa | 29.1.2023 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníRozhodně a jedině doporučuju IVF zlín, je to ta nejlepší klinika :-) Má skvělé hodnocení a recenze, a já sama jsem si prošla řadou umělých oplodnění a až tam mi opravdu pomohli :-) Odpověď Soňa | 31.7.2023 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníŘadou mělých oplodnění? To mám chápat tak, že jsi zkoušela péči i na jiných klinikách? Odpověď Lada | 24.6.2024 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Umělé oplodněníAhoj, jojo, je to tak... Při naší cestě za otěhotněním jsme navštívili několik různých klinik. Každá klinika má své vlastní postupy a metody, a proto může být užitečné vyzkoušet více míst, abyste našli tu, která vám nejvíce vyhovuje. Někdy je také dobré získat druhý názor nebo zjistit, zda jiná klinika nenabízí nové nebo odlišné metody léčby. V našem případě se ukázalo, že změna kliniky a přístup jiného týmu lékařů nám nakonec pomohly dosáhnout úspěchu. Šlo o kliniku IVF klinika Zlín. Tam jsme si sedli, lidsky, profesionálně. Tam to bylo ono. Je to špičková klinika. Odpověď Blanka | 18.3.2026 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníNikdy jsem svému cyklu nevěnovala tolik pozornosti, ale když jsme začali řešit miminko, všechno se změnilo. Pořídila jsem si https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-stribrna/ z e shopu armodd.cz a musím říct, že mi hodně pomáhají. Funkce sledování menstruačního cyklu je přehledná a jednoduchá na používání. Hodinky mi ukazují i odhad ovulace, takže mám lepší přehled o plodných dnech. Samozřejmě to beru s rezervou, ale jako orientace je to super. Navíc sledují i další věci jako spánek nebo aktivitu, což mě motivuje ke změně životního stylu. AI funkci využívám jen občas, ale jinak jsem spokojená hlavně s tím cyklem. Odpověď |