Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Povlečení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Povlečení - diskuze na toto téma
Dobrý večer, dáte mi tip na dobrý e-shop s povlečením? Chtěla bych obměnu a nakoupit toho rovnou víc, díky.

Zuzana | 4.10.2021 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Povlečení
Ahoj, já ráda objednávám na povlecemevas.cz Mají fakt obrovský výběr a super materiály. Budete určitě spokojená :)

Odpověď
Romana | 8.10.2021 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Povlečení
Souhlasím se Zuzkou, e-shop povlečemevás.cz má velký výběr, krásné vzory a barvy a super materiály. Já u nich nakupuju moc ráda.

Odpověď
Jitka | 10.10.2021 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Povlečení
Moc díky, výběr mají fakt velký, hned jsem si objednala pět kousků povlečení a těším se až dorazí. Vzory mají totiž parádní!

Odpověď
Hanka | 20.10.2021 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Povlečení
Kde kupujete dětské povlečení ? Přijde mi, že nikde není moc velký výběr a nebo je to probrané a není nic skladem :/.

Odpověď
Míša | 22.10.2021 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Povlečení
Jaké konkrétní sháníš ? Něco s pohádkovými postavičkami ?

Odpověď
Romana | 24.10.2021 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Povlečení
Holky, mrkněte na jejich stránky povlečemevás.cz Mají velký výběr, jak do dětských postýlek, tak pak pro děti a pro dospěláky taky :) Stačí se mrknout :)

Odpověď
Nikola | 29.2.2024 05:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Povlečení
Já jsem spokojená s povlečením, které si objednávám tady https://www.jahu.cz/ . Mají různé typy materiálů, ale já si objednávám jenom bavlněné. Ty ostatní materiály mi nejsou příjemné a navíc satén se nemůže dát do pračky, je náročnější na praní atd. Bavlněné povlečení vyperu na 60 stupňů, abych zahubila roztoče, dám ho do sučišky a pak jenom sožím. Žádné žehlení a povlečení je krásně měkké a nadýchané :-) .

Odpověď
Amálie | 27.6.2024 06:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Povlečení
Dobrý den, já jsem spokojená s francouzským povlečením z https://www.povleceni-nelly.cz/francouzske-povleceni/ . Mám objednaných několik barev a i po x vyprání jsou barvy pořád stejné. Před tím, co jsem měla povlečení, tak ho stačilo dva krát vyprat a už bylo vybledlé, tak jsem ráda, že toto si drží barvy :-) .

Odpověď
Hanka | 25.10.2021 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Povlečení
Ano, nejlépe ledové království, ale jak píšu skoro nikde ho nemají a nebo se mi nelíbí přímo ten motiv.

Odpověď
Magda H | 26.10.2021 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Povlečení
Jediné co vám mohu doporučit je probrouzdat si www.ceskeluzkoviny.cz/ . Pokud nejste příliš náročná, vyberete si zcela určitě. Moje děti si vyhlídly hned několik takových lůžkovin a prostěradel, až jsem ani netušila, že je to něco, na čem by jim záleželo. Asi je lepší usínat se Spidermanem na peřině než jen s vybledlou modrou barvou :-)

Odpověď
Léňa | 17.3.2022 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Povlečení
Jaká je tak optimální cena za jednolůžko ? Dá se sehnat kvalitní povlečení do 300,- ?

Odpověď
Andrejka | 1.4.2022 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No tady z toho eshopu to zas tak nemožné není, tady si myslím, že v pohodě najdeš soupravu do 300,- https://www.vyprodejpovleceni.cz/povleceni/

Odpověď
Aneta | 26.4.2022 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jestli můžu doporučit, tak tady na těchto věcech nešetři. Odrazí se to potom na kvalitě.

Odpověď
Léňa | 27.4.2022 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Povlečení
Když mě přijde, že to povlečení nevydrží, žmolkuje se, tak jsem do toho nechtěla moc investovat

Odpověď
Aneta | 16.5.2022 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Povlečení
No nevím kde si povlečení kupuješ, ale zkus se podívat na eshop bakly, tady mají velmi kvalitní povlečení.

Odpověď
Ema Rychlá | 30.12.2022 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Povlečení
Tip na kvalitní povlečení vám dám, to je jasné jak facka. My třeba kupovali před 5 měsíci na www.goldea.cz/lozni-povleceni . Zkuste se tam podívat (jde to jak z telefonu, tak z pc a nebo tabletu) a třeba si vyberete. Já si dělám radost novým kvalitním povlečením alespoň třikrát do roka. Nesmím ztrácet kreativitu ve své práci.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné