| Repelent pro děti - diskuze na toto téma |
Jaké repelenty používáte na děti ? Nechci ty drogérkové spreje, co jsou plné chemie a navíc vůbec nepomáhají. Ráda bych něco bylinkového, za doporučení budu ráda. Nikola | 9.7.2022 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Repelent pro dětiJá používám jen přírodní repelent. https://www.altaherba.cz/koncentrovany-olejicek-hmyz
je to tento. Odpověď Dana | 10.7.2022 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Repelent pro dětiNo dobře, ale to přece nemůže tak fungovat nějaké bylinky na klíšťata, komáry. Odpověď Nikola | 18.7.2022 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Repelent pro dětiA proč by nemohlo. Síla bylinek je někdy lepší než chemie. Odpověď Dana | 22.7.2022 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Repelent pro dětiA jak často ho musíš použít znovu? Odpověď Nikola | 26.7.2022 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiHele, já ho používám znovu každé dvě hodiny. Odpověď Dana | 27.7.2022 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiA opravdu to tak dobře působí? Mě se tomu nechce věřit. Odpověď Nikola | 28.7.2022 06:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiA ještě je skvělý repelent v tabletách Odpověď Dana | 7.8.2022 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiCože? Já, ale nechci jíst nějaký chemický tablety kdo ví z čeho, které mají být jako repelent. Odpověď Nikola | 18.8.2022 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiAle to není nic chemického. Hele dívej https://www.prozdravi.cz/zdravi/rosen-b-komplex-repelent-25-tablet.html Odpověď Dana | 21.8.2022 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiAha, tak to potom ano, pokud je to vitamín B hlavně. To je pravda, že jsem o tom četla. Odpověď Nikola | 25.8.2022 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiJasný, já bych nezkoušela nic chemického. Todle je prostě vitamín. Odpověď Pavla | 27.8.2022 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Repelent pro dětiVitamíny B jsou nejlepší na obranu proti komárům. Odpověď Hanik | 31.5.2023 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Repelent pro dětiJá teda nemůžu vystát ty repelenty co se normálně prodávají, hrozně to páchne a nemám z toho dobrý pocit dávat to dětem i jen na oblečení, ten bylinný vypadá fajn, schválně ho zkusím.
Odpověď Adina | 31.5.2023 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Repelent pro dětiKoukám na ten bylinný repelent a vypadá to dobře, jestli to fakt účinkuje tak to bude paráda, protože ty klasický repelenty nemůžu vystát.
Odpověď |