Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta - diskuze na toto téma
Je tu maminka, co držela ketonou dietu? Jak tyto diety fungují? A jaká je podle vás nejlepší? Já bych tuto dietu chtěla zkusit, ale jako na trhu jich je faaakt hodně :-O V čem se ty diety liší?

Terka | 4.11.2021 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Ahoj, já zrovna teď držím dietu https://www.ketodiet.cz/. Mám program medium. A jsem s ní spokojená, protože krásně funguje. A je to vidět, což je senzační :) A hlavně motivující.

Odpověď
Diana | 27.11.2021 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Držela jsem nízkokalorickou dietu co má nupo a stou jsem byla velmi spokojená. Jídla obsahují živiny, co tělo potřebuje, aby nestrádalo, ale zároveň hublo.

Odpověď
Jenn | 3.12.2021 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Jojo, jako těch možností a diet je fakt hodně. Já osobně ale preferuju ketodiet. Ta mi vyhovuje. Díky ní jsem fakt shodila, takže to je moje srdcovka.

Odpověď
Tereza | 16.12.2021 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Ahojky, nejlepší co jsem kdy vyzkoušela tak je https://nupo.com/cz/ je fakt senzační, díky ní jsem zhubla na vysněnou velikost:-)

Odpověď
Ema Rychlá | 31.1.2023 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Už aby mně konečně skončila ta www.ketomix.cz ketodieta. Těším se až si konečně budu moct dát třeba s kamarády v baru nějaký drink a nebo zajít jen tak do pizzerie na pořádnou pizzu. To mně třeba jako hodně chybí. On i ten čas strávený v kuchyni by se měl umět nějak nahradit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné