| Originální dárek pod stromeček - diskuze na toto téma |
Ahoj, zase se blíží Vánoce a to klasické nakupování dárků. Chtěla bych se zeptat, jaký originální dárek pořídit pro lidi, do kterých bych chtěla investovat tak do 500 korun? Šárka | 14.10.2021 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální dárek pod stromečekTak ono asi záleží jak pro koho :) mamce a sestře mám v plánu koupit nějakou lepší kosmetiku, takže v tomto případě je hairshop.cz jasný :)
Odpověď Mirka | 16.10.2021 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální dárek pod stromečekTo není špatný nápad akorát seženu tam něco do této částky ? :)
Odpověď Lucie | 22.10.2021 02:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Originální dárek pod stromečekTaké hledám dárky okolo 500 korun pro lidi z práce a vzdálenější rodinu (bratranci, sestřenice) Poradíte prosím někdo? Vánoce se už opravdu neúprosně blíží…
Odpověď Dominika | 23.10.2021 01:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Originální dárek pod stromečekMinulé Vánoce jsem si vůbec neužila, protože jsem vše honila na poslední chvíli a dárky jsem balila ještě 24. prosince ráno… Letos jsem začala prvního října objednávat, takže už mám spoustu dárečků doma a dokonce i zabalených. Okolo 500 se dají pořídit například vtipná trička, to jsem také kupovala pro holky z práce.
Odpověď Lucie | 25.10.2021 01:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Originální dárek pod stromečekTo je dobrý nápad, kde jste je kupovala? A jaké to přišlo? Jsou ta trika kvalitní? Myslím tím z kvalitní látky…
Odpověď Dominika | 26.10.2021 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Originální dárek pod stromečekKupovala jsem trička od https://www.fajntricko.cz/tricka-dar-prodej-tricek/tricka a s jejich kvalitou jsem spokojená. I na jejich stránkách najdete, že mají trika ze 100% bavlny.
Odpověď Šárka | 22.10.2021 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Originální dárek pod stromečekS čím mám třeba výbornou zkušenost a koupila jsem to i mamce, tak je tady to rekonstrukční sérum na vlasy www.hairshop.cz/re-mersive-booster-rekonstrukcni-serum-na-vlasy/. Každopádně když si ten web projdeš, tak tam najdeš víc produktů v cenové kategorii do které se potřebuješ vejít :)
Odpověď |