| Pevná erekce u chlapa po 50 - diskuze na toto téma |
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak si zase zařídit pevnou erekci i po 50? Jaké máte zkušenosti? Markéta | 11.10.2021 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pevná erekce u chlapa po 50Nějaké doplňky na podporu erekce si nezkoušel ? Dneska se dají sehnat velmi lehce a je jich na internetu plno ;) Odpověď Marek | 19.10.2021 02:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pevná erekce u chlapa po 50Tak jak to píše Markéta ( možná z vlastní zkušenosti :-D ) Ale já to mám skutečně z vlastní zkušenosti Když mi to začalo, tak jsem se začal cítit trapně. Dlouho jsem to neřešil, pak jsem však vyzkoušel prášky na erekci a mohu mít zase normálně sex jako před tím. Odpověď Jiří | 21.10.2021 00:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pevná erekce u chlapa po 50Jak dlouho vydrží v pozoru, když si ty prášky vezmete? A za jak dlouho se vám postaví? Odpověď Marek | 22.10.2021 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pevná erekce u chlapa po 50Prášky které zrovna já beru www.supererekce.com/viamax/29-viamax-pure-power-podpora-erekce-2tablety.html mají teď zrovna v akci a stačí si je vzít cca hodinu před. Účinek mají opravdu dlouho a hlavně penis jako jako kámen. Cítím, že je tvrdší než jsem ho kdy měl před tím. Odpověď Natali | 5.11.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pevná erekce u chlapa po 50Ze supererekce mám zkušenost akorát s těmi tabletkami fly, který beru já když mám problémy s chutí a ty teda fungují perfektně. Odpověď Linda | 6.11.2021 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pevná erekce u chlapa po 50Manžel si objednává tabletky na erekci přes e-kondomy a to mu teda funguje jak má :) Odpověď |