| povlečemevás.cz - diskuze na toto téma |
Zdravím, narazila jsem na krásné povlečení do postýlky na povlečemevás.cz Nakupujete u nich? Doporučili byste eshop? Jitka | 17.10.2021 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | povlečemevás.czAno, jsem spokojená! Klidně u nich nakupte, mají kvalitní věci. Odpověď Peťa | 18.10.2021 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | povlečemevás.czAhoj, taky na povlecemevas.cz nakupuju - mají super výběr a dobré mají i napínací prostěradla. Odpověď Lea | 20.10.2021 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | povlečemevás.czTo já mám super zkušenost s kidsparadise, odkud jsem dětem objednávala povlečení a mají tam i ve stejném designu i polštářky :) takže mají hezký komplet.
Odpověď Síma | 22.10.2021 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: povlečemevás.czMají to povlečení kvalitní ?
Odpověď Peťa | 22.10.2021 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: povlečemevás.czNa povlečemevás.cz mají kvalitní materiály, nejvíc mi vyhovují značky Kvalitex a BES Petrovice. Odpověď Síma | 23.10.2021 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: povlečemevás.czTak mají ho půl roku a nic se s ním po praní ani sušičce nestalo :) barvy jsou krásně syté, švy se nerozjely, tak si ho troufám označit za kvalitní :)
Odpověď Miri | 27.10.2021 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: povlečemevás.czDěkuji moc, dívala jsem se, že těch motivů mají fakt hodně, takže tam určitě něco vyberu :).
Odpověď |