| Zdravé pochoutky k televizi - diskuze na toto téma |
Dokázal by mi prosím někdo doporučit zdravé pochoutky k televizi? Verca | 26.10.2021 01:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé pochoutky k televiziSlané nebo sladké? U nás se hodně jedlo slaného, tyčinky, brambůrky a různé krekry. Začalo mi to opravdu hodně vadit, takže jsem chtěla naši spotřebu trochu zmírnit. To, že jsem to přestala kupovat, mi moc nepomohlo, protože to začal kupovat manžel nebo přímo děti. Proto jsem vyzkoušela zeleninové brambůrky a postupně jsem se dostala na chipsy z kvašené zeleniny, které jsou připravované vysoušením. Jsou tak zdravé a navíc ještě obsahují hodně probiotik, antioxidantů a vitamínů.
Odpověď Petra | 27.10.2021 02:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé pochoutky k televiziTak to musíme doma také vyzkoušet, byla bych ráda, kdyby se mi tohle podařilo u nás doma zredukovat. Jsme ve stejné situaci, jakou popisujete.
Odpověď Verca | 28.10.2021 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé pochoutky k televiziTak potom rozhodně doporučím vyzkoušet sušené chipsy https://www.kimchiclub.cz/eshop/9-susene-chipsy . Jsou také bohaté na vlákninu a připravované šetrným sušením při teplotě 35 °C.
Odpověď |