| Biokrby - diskuze na toto téma |
Zdravím, už delší dobu zvažuji, že si domů pořídím biokrb, ale pořád strašně váhám, tak jsem se chtěla zeptat na nějaké vaše zkušenosti a jestli se tedy vyplatí do něj ivestovat peníze. Děkuji) Lenka Marková | 26.5.2017 01:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyMy doma máme dva, jeden u nás v bytě a druhý u babičky. Já i ona jsme moc spokojené, instalace i údržba je snadná a i moc pěkně vypadá :) Takže určitě se to vyplatí koupit! Odpověď pavla | 21.6.2017 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: BiokrbyZdravím, chtěla jsem se zeptat od kud máte biokrb? Odpověď Lenka Marková | 21.6.2017 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: BiokrbyHezký den, biokrb mám ze stránky www.biokrby.cz a můžu určitě doporučit :) Odpověď pavla | 21.6.2017 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: BiokrbyDěkuji.A za jak dlouho vám krb dovezli? Odpověď Lenka Marková | 21.6.2017 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: BiokrbyNemáte vůbec zač.
Mně krbík došel už za tři dny, ale je to hlavně o tom jestli ho mají na skladě nebo ne :) Ale určitě se podívejte na jejich stránky - www.biokrby.cz, mají to tam všechno napsaný... Odpověď Anna Němcová | 26.5.2017 01:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyTeď jsme si pořídili jeden na chalupu a jsme maximálně spokojení. Máme ho ze stránky www.biokrby.cz , mají jich tam hodně :) Odpověď Hana Horáková | 26.5.2017 01:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyJá o biokrbu básnila už dlouho a nedávno jsem ho dostala od dcery k narozeninám. Mám ho v obýváku a vypadá moc pěkně. Jelikož hodně pracuji, neměla bych čas na zdlouhavé uklízení klasického krbu, takže i v tomhle byl pro mě biokrb jasná volba. Určitě se do toho vyplatí investovat ty peníze :) Odpověď Eva Kučerová | 26.5.2017 02:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyMy na biokrby.cz nakupujeme biolihy, mají různé vůně :) Odpověď AnetaL | 21.6.2017 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyJá jsem taky s krbem z biokrby.cz spokojená :) Odpověď Kateřina | 14.9.2017 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyMě se biokrby moc líbí, a kupovala jsem je tady: https://www.levnekrby.cz/biokrby Odpověď Vani | 25.9.2017 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyI se člověk ohřeje u toho biokrbu? Líbí se mi to jak to vypadá :) Odpověď Táňa | 1.6.2022 03:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | BiokrbyNa ty biokrby jsem koukala, ale říkám si, jestli by nebylo lepší investovat spíš do normálního krbu. Je sice pravda, že bychom kvůli tomu museli asi pořídit i nový komín, ale co jsem se tak dívala, tak komíny dnes nejsou až tak drahé. Viz třeba https://www.kominycz.cz/ Tam se dají sehnat za poměrně slušné peníze. Odpověď |