| Párové mikiny - diskuze na toto téma |
Holky kde prosím vás kupujete ty párové mikiny King a Queen ? :)
Adéla | 18.10.2021 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Párové mikinyNevím jakou máš představu co se barev týče, ale ty co s přítelem máme, tak jsem kupovala tady https://www.fajntricko.cz/p/2420/partnerske-mikiny-kral-kralovna-queen-king
Odpověď Laura | 28.10.2021 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Párové mikinyCo materiál ? Je kvalitní ?
Odpověď Adéla | 2.11.2021 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Párové mikinyKonkrétně fajntricko.cz materiály kvalitní má. Mám od nich jak mikinu, tak i tričko a potisk parádně drží.
Odpověď Verča | 22.10.2021 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Párové mikinyKde mají pěkné párové mikiny, tak je Lunzo :) materiál je taky super, objednala jsem nám je k blížícímu se výročí tak se těším co na ně přítel řekne :) Odpověď Majka | 4.11.2021 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Párové mikinyJak by si to oblečení zhodnotila ? Odpovídá těm cenám, koukala jsem se co mají a líbí se mi víc těch kousků, tak abych věděla jak moc se můžu rozšoupnout, abych to pak zbytečně nevracela. Odpověď Verča | 7.11.2021 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Párové mikinyMateriál je super, za tu cenu fakt pecka a rozhodně tu budu objednávat i nějaké dárky na vánoce :) Odpověď |