Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vánoční dekorace

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoční dekorace - diskuze na toto téma
Holky, kde prosím nakupujete vánoční a domácí dekorace? Mám to hodně ráda, tak bych se chtěla podívat po něčem novém na letošní Vánoce.

Jitka | 18.10.2021 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace
Co přesně hledáte? Já jsem v tomto snad horší než dítě a naobjednávala jsem už na letošní Vánoce zase spoustu dekorací a světýlek. Nejlepší co jsem vybrala, tak je velký světelný závěs na celé okno.

Odpověď
Marta | 20.10.2021 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoční dekorace
No nemám to tak jako úplně nějak vybrané, ale třeba určitě bych chtěla nová světýlka na záclony, nějaké drobné dekorace a tak.

Odpověď
Jitka | 22.10.2021 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoční dekorace
Třeba lepší než jen nějaká světýlka na záclony je kompletní závěs https://www.lunzo.cz/vanocni-dekorace/svetelny-led-zaves/

Odpověď
Sandra | 19.10.2021 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace
Já bych zase ocenila tip na vánoční svíčky, co by byly vhodné i jako dárek :)

Odpověď
Laura | 21.10.2021 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace
Tak to já sháním svícen. Nejlépe ve stříbrné barvě :) nevěděly by jste, kde by ho mohly mít ?

Odpověď
Kája | 22.10.2021 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace
Zkuste hodit očko na Lunzo, mně se tam povedlo vybrat fakt krásné Vánoční dekorace :). Mají tam i ty svítící závěsy, které se mi loni nepodařilo sehnat, tak jsem ráda, že aspoň letos se mi zadařilo.

Odpověď
Mia | 4.11.2021 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoční dekorace
Taky doporučuju, už mám od nich první várku doma a všechno je moc pěkné a odpovídá to naprosto těm fotkám co mají na stránkách :)

Odpověď
Romča | 7.11.2021 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoční dekorace
Takže ty věci mají kvalitní ? Jako líbí se mi tam toho dost i ty ceny jsou super, ale bála jsem se, aby mi nedošlo buď něco jiného nebo nebyla špatná kvalita.

Odpověď
Alena | 26.11.2024 07:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace
Holky já jsem úplně nadšená, jak se mi podařilo vyzdobit naši zahradu. Našla jsem totiž solární vánoční světla, takže jsem si mohla nasvítit cokoliv na zahradě, kde nemáme natahanou elektřinu. Sehnala jsem i barevný solární řetěz https://www.bezdoteku.cz/bezdoteku-ledsolar-20-vanocni-solarni-retez-kapky-multicolor--ipro--2w--barevne/ Vypadá to fantasticky.

Odpověď
Hanka | 1.10.2025 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dekorace
Letos jsem chtěla, aby vánoční dárek pro mou dceru nebyl jen symbolický, ale aby měl i praktický význam. Proto jsem vybrala chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ Dcera je hodně aktivní a neustále někde sportuje, takže hodinky pro ni budou perfektním pomocníkem. Dokážou sledovat různé sporty, tepovou frekvenci, spánek i spálené kalorie. Vše se navíc ukládá do aplikace v telefonu, takže bude mít krásný přehled. Líbí se mi i jejich elegantní vzhled, který se hodí jak na trénink, tak na běžné nošení. Jsem si jistá, že ji dárek potěší a že se pro ni hodinky stanou každodenním společníkem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné