| Vitamíny - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, měla bych dotaz... Ráda bych začala prát něco na doplnění potřebných vitamínů v těle. Ale nějak nevím, po čem sáhnout. Na trhu je toho fakt moc. Ráda bych něco, aby to bylo zároveň jako antioxidant. Je něco takového vůbec? Alča | 19.10.2021 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyZkusila bych tady ten doplněk v liposomální formě, který obsahuje vitamín D, K + AE, takže splňuješ veškeré tvé požadavky www.senzamedical.cz/senza-lipozomalni-vitamin-k2-d3-a-e-250-ml/ Odpověď Laura | 21.10.2021 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyCo se vám osvědčilo z přírodních doplňků?
Odpověď Denda | 22.10.2021 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyTaky bych chtěla zkusit něco přírodního
Odpověď Jana | 24.10.2021 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyPodívejte se na nabídku https://vitaslife.cz/ mají kvalitní přírodní doplňky stravy
Odpověď Laura | 27.10.2021 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VitamínyTo vypadá fakt dobře, děkuju za radu
Odpověď Anežka | 4.11.2021 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyJaký je rozdíl mezi normálními vitamíny a mezi tím, když jsou v liposomální formě ? Odpověď Linda | 23.2.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínyKdyž tu řešíte vitamíny, tak prosím jakou zkušenost máte ohledně příjmu vitamínu C? Myslíte si, že je to pro tělo dobře, kdybych si začala kupovat nějaký z doplňků stravy obsahující právě vitamín C?
Odpověď Helena | 24.2.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VitamínyVitamín C dokáže tělu pomoci k lepší imunitě a obranyschopnosti, takže je to zcela určitě pro tělo dobré. Sama jsem to začala hodně řešit, když začínala pandemie. Narazila jsem na přípravek s lipozomálním vstřebáváním, který má u sebe přibalené i testovací pásky. Můžete si tak zjistit, jak je na tom vaše tělo s vitamínem C.
Odpověď Linda | 25.2.2022 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VitamínyCo znamená lipozomální vstřebávání?
Odpověď Helena | 26.2.2022 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VitamínyTo znamená, že vaše tělo dokáže vitamín daleko lépe přijmout a dokáže ho více vstřebat. Kdybyste chtěla přípravek vyzkoušet, tak já kupuji https://www.magistra.cz/cs/produkt/lipo-c-askor-forte-120-kapsli?sid=4065
Odpověď |