| Vybavení pro kojence - diskuze na toto téma |
Ahojky, maminky potřebuju radu kde jste kupovaly vybavení do pokoje. Tím myslím nábytek... Budu ráda za vaše rady:-) Helča | 24.10.2021 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení pro kojenceTaky zrovna hledám, kde bych pokoupila, začínám se rozkoukávat. a radši také budu ráda za tip na ověřený eshop :-) Odpověď Adéla | 25.10.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vybavení pro kojenceAhojky já nakupovala na postylky-vybaveni.cz super obchůdek.. Super velký výběr zboží, a dost dobré ceny:-) ráda tam nakupuju pořád něco:-) Moc ho doporučuju všem:-) Odpověď Zuzka | 25.10.2021 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vybavení pro kojencebomba eshop:-) a ty sis tam kupovala nějaký nábytek? A jak jsi s ním spokojená? Odpověď Adéla | 26.10.2021 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vybavení pro kojenceJJ nábytek taky, postýlku, přebalovák,, všechno možný, A kvalitně mi to příjde dost v pohodě. Určitě to počká i na sourozence:-) Odpověď Zuzka | 26.10.2021 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vybavení pro kojenceTo je super, To jsem moc ráda za radu, už sem fakt nevěděla kam se dřív koukat. Je toho tolik, že človek fakt neví kde vybírat proto jsem radši za přímé doporučení od člověka co už tam nakupoval:-) Moc díky kouknu tam a určitě vyberu :-) Odpověď Ädéla | 26.10.2021 00:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Vybavení pro kojencejasné, já jsem to měla stejně:-) Není za co:-) Odpověď |