| Batoh do školy - diskuze na toto téma |
Ahoj všichni, doporučíte mi batoh do školy? Syn je v sedmé a potřebuje nový. Zatím jsme ale nenarazili na žádný, který by se mu líbil, poradíte? Zuzana | 28.10.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do školyAhoj, mrkni na značku Beckmann, mají kvalitní a moderní batohy. Odpověď Stella | 28.10.2021 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do školyZdravím, taky máme Beckmann - za mě je hodně kvalitní a má hezký design. Máme ho z tohoto eshopu zdravybatoh.cz Odpověď Ella | 28.10.2021 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh do školyHolky díky moc:) Batohy mají krásné a četla jsem na značku i dobré recenze :) Odpověď Dominika | 14.2.2022 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do školyBatoh do školy už bych pomalu chtěla začít řešit. Jak mám vybrat dobrý batoh do školy nebo aktovku pro dítě do první třídy? Mám to nějak vybírat i podle velikosti?
Odpověď Markéta | 16.2.2022 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh do školyJá jsem vybírala hlavně podle rad kamarádek. Mám štěstí, že mám samé kamarádky, které mají větší děti. Dostala jsem několik doporučení na jednu značku, se kterou jsou ostatní maminky spokojené. Na stránkách jejich obchodu jsem vybrala školní batoh, který je vhodný přímo pro děti v první třídě.
Odpověď Dominika | 17.2.2022 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Batoh do školyTo máte opravdu dobré, když vám takto někdo poradí. Osobní zkušenost je totiž nejlepší. Můžete mi teda také poradit, kde jste to kupovala?
Odpověď Markéta | 21.2.2022 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Batoh do školyVybrala jsem tuto školní tašku vhodnou do první třídy https://www.baagl.cz/skolni-aktovka-ergo-veverka/ , která je rozdělená na dvě komory pro co nejlepší rozložení váhy. Navíc se dá dotáhnout tak, že dítěti pěkně sedí na tělo. Má ergonomicky tvarovaná záda a váží jen 900 g.
Odpověď |