| Letadlo na dálkové ovládání - diskuze na toto téma |
Syn by si letos na Vánoce strašně moc přál, aby dostal pod stromeček letadlo na dálkové ovládání. Mohl by mi prosím někdo pomoci s výběrem takového letadla? Já se v tom opravdu vůbec nevyznám.
Roman | 30.10.2021 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Letadlo na dálkové ovládáníKupoval jsem pro syna letadlo na dálkové ovládání. Koupil jsem ho za 2 tisíce, aby se na něm naučil letadlo ovládat a létat. Letadlo má giro stabilizaci, takže jeho ovládání není složité Odpověď Radka | 30.10.2021 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Letadlo na dálkové ovládáníZa dva tisíce to je super cena. Mohla bych se zeptat, kde se vám podařilo letadlo za dva tisíce koupit? Odpověď Roman | 1.11.2021 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Letadlo na dálkové ovládáníJasně, objednával jsem ho z obchodu, kde mají profi rc modely https://www.rcobchod.cz/produkty/letadlo-s50-s-gyro-stabilizaci-25-minut-letu-P68274.html Za 1900 korun vhodné letadlo pro začátečníka, které má vlastní gyro stabilizaci a vydrží dlouho létat. Odpověď |