Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Přivýdělek ve wellness a zdraví

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Přivýdělek ve wellness a zdraví - diskuze na toto téma
Dobrý den. Rádi bychom zde poskytli nabídku možného přivýdělku, jak pro maminky na mateřské dovolené, tak i pro všechny ostatní, v oboru wellness s prověřenými výrobky, na jejichž účinky je k dispozici několik desítek pozitivních referencí. Tato nenáročná práce s minimálním množstvím času a geniální myšlenkou může přinést posílení, jak Vaší peněžence, tak také získat průběžné vzdělávání v oboru zdravé výživy a wellness. Díky spolupráci s dalším projektem zaměřeným na poradenství v oblasti výživy a sportu, jenž své poradenské služby nabízí zcela ZDARMA, dokážeme nabídnout, jak pro vás, tak i pro osoby ve vašem okolí komplexní zajištění výživové péče a posílení zdraví, díky našim produktům. Jedná se o čistě přírodní produkty nejvyšší kvality s cenovou nabídkou nastavenou tak, aby si je mohl dovolit opravdu každý. V případě zájmu o další informace o tomto projektu a možnosti spolupráce nás prosím kontaktujte na naši osobní emailovou adresu wellimun@seznam.cz

Irena | 8.5.2020 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přivýdělek ve wellness a zdraví
Tyjo, to nezní špatně. Taky jsem nedávno přemýšlela nad nějakou možností přivýdělku. Napadlo mě, že špatná volba by možná nemusely být příjmy z internetové reklamy. Mám svůj blog, takže bych na něj možná nějakou PPC reklamu mohla nasadit. Hodně se mi líbí třeba Google Ads. Jen teda správa Google Ads není úplně jednoduchá, takže by se mi o to nejspíš musel někdo postarat. Špatně nevypadá třeba tento PPC konzultant https://marekpech.cz/sprava-ppc-kampani/

Odpověď
Inka | 24.5.2020 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přivýdělek ve wellness a zdraví
Souhlasím, to zní docela dobře. Škoda, že jsem na něco takového nenarazila před pár měsíci, když jsem právě takový přivýdělek hledala. Byla jsem tehdy totiž bez práce a nutně jsem potřebovala peníze. Teď už jsem na tom naštěstí lépe, protože se mi přes tento pracovní portál https://www.hitprace.cz/ povedlo najít velmi dobře placenou práci, ve které jsem spokojená.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné