Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Pole dance

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pole dance - diskuze na toto téma
Maminy, tak jsem se nechala přemluvit a s kamoškou chodíme na pole dance. Jen jaksi nemám v čem tancovat. Kde koupím oblečení na pole dance? Máte prosím tip?

Linda | 31.10.2021 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pole dance
Jestli máš v plánu chodit dlouhodobě, tak do oblečení doporučuju investovat. Kdo má kvalitní oblečení přímo na pole dance je dragonfly. Mám od nich dost kompletů a hodně jsem si oblíbila tady ty gaťky s vysokým pasem https://cs.dragonflybrand.com/kolekce/kratasky/produkty/kratasky-s-vysokym-pasem-betty?variant=37744938811546

Odpověď
Makky | 3.12.2021 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pole dance
Já to vidím stejně :) Jako za kvalitu se prostě platí :) Ale u toho cs.dragonflybrand.com je to sázka na jistotu :) Tam mají super věci a hlavně jsou teda kvalitní.

Odpověď
Věra | 29.12.2021 08:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pole dance
Přesně tyhle leginy s tím vysokým pasem od cs.dragonflybrand.com se mi líbí... Koukala jsem se a mají i velikost XL. Tuhle si kupuju normálně. Sedí od nich uvedené velikosti?

Odpověď
Michaela | 3.2.2022 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pole dance
Já potřebuju jen leginy s vysokým pasem, protože jen ty jsou mi pohodlný. Nepadají a cítím se v nich dobře.

Odpověď
Nora | 4.3.2022 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pole dance
Ano, to je pravda. Taky v tomto typu legín cvičím nejraději.

Odpověď
Jitka | 24.6.2025 03:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pole dance
Na tanečních lekcích jsem vždycky milovala pocit volnosti, ale nikdo mi neřekl, kolik energie skutečně spálím. To se změnilo, když jsem si koupila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ Při každé choreografii mi hodinky snímají tep, krokové frekvence i dobu trvání tréninku. Aplikace v telefonu mi pak podává kompletní informace a já mohu sledovat a plánovat jak se zlepšovat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné