Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Sex

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sex - diskuze na toto téma
Nazdárek :) Holky, jak si užíváte sex s partnerem? Experimentujete nebo máte rádi prostě klasiku?

Danka | 3.12.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
My jsme byli na klasiku. Ale... pak jsme se rozhodli zkusit zaexperimentovat a něco ti řeknu... Jako není to ovšem vůůůbec špatný :-P Nakupujeme na https://e-kondomy.cz ta je neskutečnej výběr.

Odpověď
Hana | 2.4.2024 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Chtěla bych mít zase sex jako dřív, ale nějak v poslední době nemám chuť na sex. Nevím čím to může být, ale přiznám se, že mi to opravdu hodně vadí.. Poradíte mi někdo prosím, jak si zase vrátit tu pořádnou chuť?

Odpověď
Petra | 5.4.2024 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sex
Hele víte jak dlouho jsem se s tím já trápila? Myslela jsem si, že už si sex nikdy neužiju jako dřív... Pak jsem ale potkala kamarádku, které jsem se svěřila, a ta mi doporučila prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. Hele já jsem díky tomu zase mokrá jako mladá patnáctka.

Odpověď
Hana | 6.4.2024 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sex
Prosím, prozradíte mi, jaké prášky pro ženy dokáží pomoci? Opravdu ráda bych si zase začala užívat pořádně sexu.

Odpověď
Petra | 8.4.2024 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sex
Mohu doporučit prášky pro ženy https://www.supererekce.cz/6-fly-pro-zeny Pokud jste si před tím sex užívala, tak teď to bude úplná bomba uvidíte. Dokážete si zase sex opravdu hodně užít.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné