| Bytový textil - diskuze na toto téma |
Kde kupujete bytový textil? Sdílejte e-shopy
Alex | 31.10.2021 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bytový textilTaky bych ocenila vaše zkušenosti...
Odpověď Mina | 29.1.2022 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bytový textilZkuste se podívat na Lunzo, já tam sehnala hodně super věcí
Odpověď Alex | 30.1.2022 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bytový textilSuper eshop, díky za tip :)
Odpověď Mina | 31.1.2022 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bytový textilNení za co, tak hlavně abys něco vybrala
Odpověď Nikola | 25.6.2022 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bytový textilJestli chceš kvalitu a osvědčený eshop, tak se podívej na bakly.cz mám ráda pěkné, decentní a nepřeplácané doplňky a tady jsem se teda vyřádila bakly.cz :) Odpověď Lenka | 29.12.2022 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bytový textilHolky nemáte tip na nějaký obchod, kde by měli dobré dětské povlečení? Ideálně něco, co se po pár vypráních nerozpadne? Naposled jsem sehnala dvě sady povlečení v jednom supermarketu a moc nadšená z toho teda nejsem. Navíc to bylo dost drahé. Dívala jsem se různě po internetu a narazila jsem například na tento obchod - https://www.vesna.cz/detske-povleceni Máte některá zkušenost? Díky. :) Odpověď |