| IVFko - diskuze na toto téma |
Holky, máte některá zkušenost s IVFkem? Zajímalo by mě, kde jste byly, jak se zadařilo a jak jste byly spokojené s přítupem personálu. A pokud se někdo najde, prosím o info ohledně https://www.ivf-zlin.cz/. Dekuji moc. Eva | 17.11.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoAhojky, já na této klinice byla na darování vajíček :-) Personál a doktoři moc super! :-) Byla jsem maxinálně spokojená, super přístup a kvalitní zacházení s pacientem :-)za mě mužu rozhodně doporučit :-) Odpověď Dorka | 3.12.2021 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFkoJo? Jezis, tak to jsem ráda, že to vím. Já jsem si už o ní nějaké info hledala a právě jsem byla nadšená, jen jsem to četla. No, musím se tam objednat :) Odpověď Adéla | 23.12.2021 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoKlinika Ve zlíně je opravdu super, já jsem tam byla darovat.. na doporučení kaamrádky která z toho byla nadšená.. A musím s ní souhlasit nemohli jsme si vybrat lepší kliniku, všeichni jsou tam hrozně milý a ochotní :-) Odpověď Jana | 25.12.2021 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoKlinika IVF ve Zlíně je dost super. Kvalita péče a celkový přístup personálu je senzační, byla jsem hrozně nadšená z toho :-) Odpověď Marcela | 3.1.2022 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFkoAhojky a ty jsi na IVF Klinice Zlín byla darovat vajíčka nebo jsi podstoupila IVFko? Z jaké stránky má zkušenosti? Odpověď Kamča | 28.10.2022 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoAhoj, máme s manželem zkušenosti s IVFkem. Byli jsme v Brně, na klinice Repromeda a musím říct, že spokojenost maximální. Byli jsme tam až jako na třetí klinice a tady nám konečně pomohli.
Odpověď Hanka | 4.12.2022 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFkoPočkej, jak jako třetí klinika? To se můžu během léčby rozhodnout a změnit kliniku? Odpověď Alma | 1.1.2023 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoNo jasně… Je to přece tvoje volba, kde se budeš léčit. Když nejsi spokojená na jedné, jdeš na druhou :)
Odpověď Michala | 3.2.2023 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoTak to je super :) A je pak nějak navýšená cena výkonů, když jdu na jinou kliniku?
Odpověď Pajka | 28.2.2023 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoHele, to jako vůbec :) Navíc, pokud uvažuješ o repromedě, tak oni mají ceník na netu, takže se můžeš v klidu podívat, co tě čeká. A navíc doktor vše říká na první konzultaci.
Odpověď Alex | 31.3.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoPokud budeš hledat info k té poskytované péči, tak bych se koukla rovnou sem https://www.repromeda.cz/poskytovana-pece/lecba-neplodnosti/ivf/vysetreni-paru/. Tady mají vše moc hezky, srozumitelně a hlavně přehldně popsané.
Odpověď Kajka | 8.6.2023 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoAno, náklady jsou vysoké, proto se vyplatí kliniku pečlivě vybírat. Doporučuji určitě Repromedu.
Odpověď |