| Dárek pro chlapa - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte dárek pro chlapa? Pije rum, má rád rychlý auta … Lucka | 3.11.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro chlapaZdravím, co třeba hezké sklenice na rum? Manžel taky pije rum a k narozeninám jsem mu kupovala tyto krásné sklenice https://www.bakly.cz/lyngby-glas-sklenice-na-rum-juvel-29cl-sada-6-ks-916182 Odpověď Iveta | 6.11.2021 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro chlapaZdravím, super nápad, díky za inspiraci :) Sklenice se mi moc líbí, myslím, že se manželovi budou líbit taky :) Jinak e-shop Bakly je super, určitě u nich objednám víc věcí, mají super výběr :) Odpověď Lea | 11.11.2021 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro chlapaHolky moc díky za tip na eshop Bakly - mají velký výběr věcí do domácnosti, určitě si u nich něco vyberu :) Odpověď Denisa | 4.11.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro chlapaJá bych zase uměla poradit s rumem, protože ty miluje i můj muž a kde mají slušný výběr, tak je tady ten eshop shop.rumako.cz Odpověď Bibiana | 19.11.2021 09:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro chlapaZdravím, ty sklenice na rum jsou jako dárek dobrý tip :) Objednám je bráchovi :) Mě se na Bakly líbí set konvička na čaj a hrnečky, taky asi pro rodinu jako dárek objednám :) Odpověď |