| Smetanový krém - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaký smetanový krém je podle vás nejlepší? Jaký dětem kupujete? Eliška | 3.11.2021 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smetanový krémAhoj, my domů kupujeme Bobíka - za mě je jednak chuťově a jednak co se týče složení, nejlepší. Neobsahuje žádné éčka, konzervanty, barviva ani sladidla. Odpověď Ester | 8.11.2021 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Smetanový krémZdravím, taky domů Bobíka kupujeme ve velkém :) Kdyby měl někdo tip, kde ho mají teď v akci, budu moc ráda :) Odpověď Martina | 13.11.2021 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Smetanový krémZdravím, já Bobíka objednávám online, je to pohodlnější a člověk nikam nemusí. Nejčastěji ho objednávám tady https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/search?query=Bob%C3%Adk Odpověď Jarmila | 20.11.2021 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Smetanový krémDobrý den, taky Bobíka zkusíme koupit. Jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila, vždycky jsem si myslela, že ty smetanové krémy jsou hrozně sladké a plné chemie, ale co jsem se dívala na složení Bobíka - mile mě překvapil. Odpověď |