Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Pleť

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pleť - diskuze na toto téma
Maminy, jak se staráte o svou pleť? Můžete mi prosím doporučit kvalitní silikonový čistič pleti? Má ho Orava. Zkušenosti?

Markéta | 31.12.2021 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pleť
Já jsem k vánocům dostala tuhle obličejovou saunu https://www.orava.eu/cz/cs/oblicejova-sauna-s-kosmetickym-zrcadlem-fi-300. Jako neznala jsem to, ale je to super věc :) Doporučuju.

Odpověď
Marcela | 10.9.2022 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pleť
Já už dlouhou dobu nejsem spokojená se stavem své pleti... I přes to, že používám krémy a drahou kosmetiku pořád nemám hladkou a pružnou pleť jak bych si představovala.

Odpověď
Lenka | 18.9.2022 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pleť
Různé drahé krémy a kosmetika. To už mám taky za sebou a nic z toho opravdu moc pořádně nefungovalo. Co mi však ale pomohlo, tak to je žehlička na pleť, která ji dokáže omladit a vyhladit. S tou jsem opravdu konečně spokojená. Pleť vypadá úžasně a navíc je používání žehličky opravdu příjemné.

Odpověď
Marcela | 20.9.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pleť
Žehlička na pleť? jak často ji používáte?

Odpověď
Lenka | 23.9.2022 01:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Pleť
Podle toho jak mi to časově vycházím no, ale snažím se každý večer před spaním no. Koupila jsme si žehličku na pleť https://www.kingrayshop.cz/p/zehlicka-na-plet-s-podstavcem-7-funkci-cervena

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné