| Hyaluron N-Medical - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, narazila jsem na internetu na tento doplněk stravy https://shop.n-medical.cz/home/266-hyaluron-n-medical-kyselina-hyaluronova-8594190490021.html Má výborné recenze a chtěla bych ho vyzkoušet, děkuji za komenty. Martina | 4.11.2021 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hyaluron N-MedicalZdravím, já tento doplněk stravy užívám - obsahuje vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové, má výbornou vstřebatelnost a na pleť funguje skvěle. Zbavila jsem se akné a pokožka je hladká a pružná. Odpověď Zdenka | 7.11.2021 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hyaluron N-MedicalDobrý večer, jak se prosím doplněk stravy Hyaluron N-Medical užívá, poradíte? Odpověď Martina | 21.11.2021 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hyaluron N-MedicalDenně si dávám až 3 mililitry. Stačí nakapat do vody a vypít. Odpověď Bibiana | 25.11.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hyaluron N-MedicalDěkuji za inspiraci, objednám ho mojí mamce k Vánocům. Co jsem četla na jiných diskuzích, měl by být Hyaluron výborný a měl by na vrásky skvěle fungovat. Odpověď |