| Balíčky s přírodní kosmetikou - diskuze na toto téma |
Zdravím, doporučíte mi kde mají hezké balíčky s přírodní kosmetikou? Chtěla bych objednat jako dárečky na Vánoce. Veronika | 4.11.2021 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Balíčky s přírodní kosmetikouAhoj, hezké jsem viděla na e-shopu Šumava Forrest, tady máte odkaz https://www.sumavaforrest.cz/collections/darky Jde o ručně vyráběnou přírodí kosmetiku. Odpověď Sylva | 9.11.2021 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Balíčky s přírodní kosmetikouAhoj mrkla jsem na složení a líbí se mi. Přírodní produkty mám moc ráda a ještě když jsem zjistila, že jde o českou značku, hned jsem si od nich objednala krém :) Odpověď Bibiana | 21.11.2021 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Balíčky s přírodní kosmetikouMoc děkuji za tip na kosmetiku, četla jsem na ni dobré recenze. Hned jsem balíčky objednala :) Odpověď Lucka | 25.11.2021 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Balíčky s přírodní kosmetikouHolky, taky balíčky s kosmetikou Šumava Forrest objednám. Na značku jsem četla super recenze. Odpověď |