| Elektro - diskuze na toto téma |
Ahoj, už víte, co komu k vánocům? Já budu hodně vybírat elektroniku. Nevím ale, jak shop zvolit... Jaký je nejspolehlivější? Danka | 4.11.2021 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElektroAhoj, já nejraději nakupuju na okay elektro. Na e-shopu. To je pro mě pohodlné a shop je to spolehlivý. Odpověď Leskovice | 10.11.2021 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElektroAhoj souhlasím s Dankou, na Okay nekupuji docela často a jsou spolehliví, ceny ok, a doba dodání na pohodu :-). Odpověď Jenn | 3.12.2021 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ElektroAno, to je pravda. S tím doručením jsou super. Do tří dnů mám vždycky zboží doma. Odpověď lenka | 21.11.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElektroJá vždycky spoléhám na okay.cz :-) Super rychlé a spolehlivé dodání :-) a nebo rovnou koupit na prodejně:-) kde je taky veliký výběr :-) Odpověď Petra | 3.12.2021 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ElektroJá jsem do prodejny chodila, ale v době, jaká je teď, jsem se naučila nakupovat online. To mi vyhovuje víc. A přes okay je to spolehlivý nákup. Odpověď Markét | 27.12.2021 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElektroJá jsem něco málo z elektroniky kupovala a všechno jsem to objednávala z https://www.okay.cz/ tam jsou nejlepší ceny i výběr :-) Odpověď Nora | 1.1.2022 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElektroS těma cenama a výběrem máš pravdu. Je tam fakt všechno :) Ale co se mi na nich líbí nejvíc, to je to, že vše doručují fakt rychle :) Odpověď Alenka | 3.1.2022 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElektroKoukala jsem na okay. Mám tam něco vybráno. Chci to jako dárek. Píšou, že doručují do tří dnů. Je to tak? Odpověď |