Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Okay elektro

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Okay elektro - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s nákupem elektra na okay shopu? Jak jste tam byly spokojené? Budou vánoce, takže hodně aktuální téma.

Lůja | 10.11.2021 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okay elektro
Ahoj, na Okay objednávám docela často a nikdy není problém, letos se také chystám tam lovit ježíšky :)

Odpověď
Adéla | 18.11.2021 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okay elektro
Ahojky, já mám Okay elektro ráda, snad všechno co mám doma jsem kupovala tam, mají bezva ceny a super výběr:-)

Odpověď
Líba | 28.11.2021 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okay elektro
Ahoj, já na okay.cz nakupuju poměrně často a vždy mi došlo v pořádku a na čas:-) Vždy tam chytnu super akce a slevy a co jsem si kupovala tak zatím vše funguje jak má :-)Ted naposledy jsem si kupovala vysavač a jsem spokojená :-)

Odpověď
Luisa | 3.12.2021 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Okay elektro
Já bych řekla, že z Okay mám doma většinu věcí. Jednam máme prodejnu blízko a jednak jsem si i zvykla nakupovat na jejich webu :)

Odpověď
Lea | 24.12.2021 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okay elektro
já na https://www.okay.cz/ nakupuju dost a ráda, mají kvalitní produkty vždy jsem nadmíru spokojená :-) Já rozhodně doporučuju

Odpověď
Luisa | 3.1.2022 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce jsem řešila na poslední chvíli. A dost jsem kupovala elektro. Okay je ale super. Do tří dnů jsem měla vše doma :)

Odpověď
Martina | 11.1.2022 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okay elektro
Ahoj, já jsem tam také nakupovala plno věcí na Vánoce.Nakupuji jenom tam.

Odpověď
Denisa | 16.6.2022 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okay elektro
Kam chodíte nejraději do elektra? Potřebovala bych vybrat pár věcí do nového domu, ale chtěla bych opravdu poradit. Zatím jsem narazila jen na ne zrovna moc příjemný přístup prodavačů.

Odpověď
Hana | 17.6.2022 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co všechno chcete kupovat? Já teda takovou zkušenost nemám. Nakupuju pořád ve stejném elektru, kde to seženu vždy za dobrou cenu, ale hlavně taky se super přístupem. Nikdy jsem tam žádný problém neměla.

Odpověď
Denisa | 19.6.2022 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Okay elektro
Kde nakupujete? Jako první si potřebujeme zařídit hlavně pracovní prostor doma, to znamená tiskárnu, počítače a atd... Oba děláme z domu a chceme tohle všechno nové

Odpověď
Hana | 20.6.2022 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Okay elektro
Z vlastní zkušenosti doporučím elektro https://www.comfor.cz/ mají tam slušný výběr a i dobré ceny. Co ale nejvíc ocením vždy je přístup ke mě jako zákazníkovi.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné