Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Rychlé šedivění vlasů - barva

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rychlé šedivění vlasů - barva - diskuze na toto téma
Můžete mi prosím poradit, jak co nejlépe barvit vlasy, které mi začínají rychle šedivět?

Mirka | 8.11.2021 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlé šedivění vlasů - barva
Když jsem si našla první šedinu, tak jsem to doslova obrečela. Byla jsem z toho úplně hotová. Postupně jsem si to musela začít barvit, ale to je opravdu otravné. Podařilo se mi teď šedin zbavit pomocí přírodního tonika do vlasů, které při pravidelném používání vrací vlasům jejich přírodní barvu.

Odpověď
Veronika | 9.11.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlé šedivění vlasů - barva
No já jsem z toho taky docela špatná, protože se opravdu ještě necítím zase tak stará, abych musela mít tolik šedivé vlasy. Za jak dlouhou dobu jste měla teda zpátky svoji přírodní barvu vlasů?

Odpověď
Mirka | 11.11.2021 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Rychlé šedivění vlasů - barva
Začala jsem používat přírodní tonikum do vlasů https://www.gr7.cz/proti-sedinam1 , kde jsem po vypotřebování prvního balení, které se aplikuje dvakrát za den, měla zpátky svoji přírodní barvu vlasů. Takže asi po týdnu. Pak už další balení stačí jen jednou za týden a barvu vlasů si tak udržíte.

Odpověď
Karolína | 21.3.2022 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Rychlé šedivění vlasů - barva
Dobrý den, příčiny šedivění vlasů může být hned několik :-) především stres a kouření. Je fakt, že není třeba se hned uchylovat k barvám na vlasy, které vlasy akorát ničí a vydrží jen nějaký ten týden. Zkuste nějaká vlasová tonika / vody, které budou odstraňovat kyslík z vlasů a vám se vrátí původní barva :-) o tom šedivění, příčiny a řešení, vám sem přikládám zajímavý článek :-) https://www.reparexshop.cz/blog/co-funguje-na-sediny/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné