| Zabezpečení drahého auta - diskuze na toto téma |
Jak zabezpečit drahé auto, které stojí stále před domem? Tomáš | 10.11.2021 01:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zabezpečení drahého autaJá mám auta také pořád před domem, protože nemáme nikde možnost garážového stání. Když jsem tam měl dvě fabie, jednu pro sebe a druhou pro manželku, tak jsem zabezpečení nějak moc neřešil. Čas však pokročil a teď už máme audi a bmw, na které jsem se hodně nadřel, a tak bych byl nerad, kdyby to někdo ukradl. Zařídil jsem si zabezpečení pomocí rádiové sítě s aktivní rádiovou jednotkou v autě, která v případě krádeže ihned informuje informační středisko společnosti, která mi volá, jestli je vše v pořádku. V případě, že se nedovolají, tak vyrážejí vozidlo hledat a celou dobu se mi snaží dovolat.
Odpověď Radka | 11.11.2021 01:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zabezpečení drahého autaPřes koho to máte zabezpečené?
Odpověď Tomáš | 12.11.2021 01:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zabezpečení drahého autaAuto mám zabezpečeno od společnosti https://www.sherlog.cz/zabezpeceni , která nabízí toto spolehlivé zabezpečení i na operák.
Odpověď |