Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Tvoření z čokolády

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tvoření z čokolády - diskuze na toto téma
Dobrý den, s kamarádkou a dcerou jsem začala hodně tvořit z čokolády. Čokoládu už máme perfektní, jen máme trochu problém s tvary, tedy s výrobou formiček, které udělají pěknou stěnu odlité čokoládě. Nemáte nějaký nápad, jak to udělat dobře?

Erik | 8.11.2021 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tvoření z čokolády
Moje žena je to stejné, s dcerkou začala hodně tvořit z čokolády, želé i vosku. Ze začátku jim stačilo, když jsem jim dělal tvořítka jen tak z toho co jsem našel. Pak už ale dcerka chtěla něco lepšího, tak jsem kvůli ní koupil vakuový tvářecí stroj, na kterém jí jsem schopný vyrobit jakoukoliv přesnou formu, která jejich výrobky nechává opravdu pěkné.

Odpověď
Marta | 10.11.2021 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Tvoření z čokolády
Jak pracuje vakuový tvářecí stroj? Moc si to popravdě úplně nedovedu představit. Dá se to někde vidět?

Odpověď
Erik | 12.11.2021 00:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Tvoření z čokolády
Pro začátek bude nejlepší, když se podíváte na stránky obchodu https://www.nc.cz/?cls=StoItem&StiId=412314 , kde ten vakuový tvářecí stroj najdete. Mají tam dole videa, jak to funguje, ale je to jednoduché. Na stránkách najdete i seznat materiálu, ze kterého může být předloha a který se potom může používat do vytvořené šablony.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné