| Tvoření z čokolády - diskuze na toto téma |
Dobrý den, s kamarádkou a dcerou jsem začala hodně tvořit z čokolády. Čokoládu už máme perfektní, jen máme trochu problém s tvary, tedy s výrobou formiček, které udělají pěknou stěnu odlité čokoládě. Nemáte nějaký nápad, jak to udělat dobře? Erik | 8.11.2021 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tvoření z čokoládyMoje žena je to stejné, s dcerkou začala hodně tvořit z čokolády, želé i vosku. Ze začátku jim stačilo, když jsem jim dělal tvořítka jen tak z toho co jsem našel. Pak už ale dcerka chtěla něco lepšího, tak jsem kvůli ní koupil vakuový tvářecí stroj, na kterém jí jsem schopný vyrobit jakoukoliv přesnou formu, která jejich výrobky nechává opravdu pěkné. Odpověď Marta | 10.11.2021 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tvoření z čokoládyJak pracuje vakuový tvářecí stroj? Moc si to popravdě úplně nedovedu představit. Dá se to někde vidět? Odpověď Erik | 12.11.2021 00:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tvoření z čokoládyPro začátek bude nejlepší, když se podíváte na stránky obchodu https://www.nc.cz/?cls=StoItem&StiId=412314 , kde ten vakuový tvářecí stroj najdete. Mají tam dole videa, jak to funguje, ale je to jednoduché. Na stránkách najdete i seznat materiálu, ze kterého může být předloha a který se potom může používat do vytvořené šablony. Odpověď |