Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro ročního vnuka pod stromeček

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro ročního vnuka pod stromeček - diskuze na toto téma
Co si myslíte, že se tak nejvíc hodí pro roční dítě pod stromek? Chtěla bych pro vnuka koupit pěkné vánoční dárky, ale dcera nechce hračky, protože mají menší byt a nemají to kde dávat. Takže já jsem tedy absolutně v pasti s výběrem...

Ema | 7.11.2021 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ročního vnuka pod stromeček
Nevím co jiného koupit dítěti než hračky .. ale rozhodně koukněte třeba i s maminkou na stránku kidsparadise.cz at vybere co by se jí pro synka líbilo at nekupujete nějakou zbytečnost:-)

Odpověď
Radka | 9.11.2021 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro ročního vnuka pod stromeček
Pokud nemají kde co dávat, tak co třeba oblečení? To moc místa nezabere a vždy se to hodí. Když koupíte nějaké kvalitnější oblečení, tak by to určitě mohlo udělat radost.

Odpověď
Eva | 10.11.2021 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro ročního vnuka pod stromeček
Jak to myslíte nějaké kvalitnější? Jako aby obsahovalo co největší procento bavlny?

Odpověď
Radka | 12.11.2021 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárek pro ročního vnuka pod stromeček
Já pro své děti kupuji převážně jen oblečení z bio bavlny, které beru z obchodu https://www.tamaiti.cz/detske-a-kojenecke-obleceni-z-biobavlny/ Jedná se o certifikovanou organickou BIO bavlnu. Pokud by jste se třeba nemohla rozmyslet skrz velikost, tak mají i možnost dárkového certifikátu, takže si tam pak mohou vybrat co chtějí https://www.tamaiti.cz/darkovy-certifikat/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné