| Respirátor pro děti - diskuze na toto téma |
Které respirátory nejlépe sedí vašim dětem na obličeji? Viktorie | 17.11.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Respirátor pro dětiPokud chcete dobrý respirátor, který bude na obličeji pěkně sedět, tak musíte vybrat dětský menší respirátor. Také jsem ale ze začátku se pořád snažila na dětech nějak nastavit ty klasické, ale pokud to prostě na obličeji nesedí, tak potom nemají ani moc smysl. Odpověď Marcela | 18.11.2021 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Respirátor pro dětiTakže se dělají? Já jsem je právě nikde nenašla, když jsem to hledala... Můžete mi poradit, kam se podívat? Odpověď Vikitorie | 19.11.2021 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Respirátor pro dětiJá objednávám přímo tyto dětské nano respirátory pro děti https://www.prozdravotniky.cz/detsky-zdravotnicky-nano-respirator-balerina-ffp2-red-flowers/ Odpověď Sasandra | 19.11.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Respirátor pro dětiAhoj, souhlasím s holkama, také nakupuji na prozdravotniky.cz. Zboží mají kvalitní, doba dodání i domluva perfektní :) Odpověď Romča | 18.11.2021 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Respirátor pro dětiAno dělají a kde jich mají dost skladem a za rozumnou cenu, tak je eshop prozdravotniky.cz. Taky od nich máme s mužem respirátory a jsme spokojení, hlavně s rychlým dodáním. Odpověď Markéta | 20.11.2021 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Respirátor pro dětiZeptám se jestli jste zkoušeli ty antigenní testy co mají dělat i dětem ? Odpověď Andrejka | 22.11.2021 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Respirátor pro dětiJasně, protože je vyžadují ve školách :) Odpověď Růžena | 12.1.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Respirátor pro dětiI my jsme jejich testy používali na testování dětí a vše standartní, takže žádné obavy :) Odpověď |