| Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chtěla bych se poradit, než udělám svojí první objednávku. Ráda bych k Vánocům objednala manželovi dárek v podobě mince z Národní Pokladnice, našla jsem tam hezký kousek, žádný takový ještě nemá, co jsem se dívala, tak si myslím, že by ho to velice potěšilo. Ale oč mi jde, ještě jsem od nich právě nikdy nic neobjednávala a tak by mě zajímalo, zda s nimi máte někdo zkušenosti a jestli pak třeba po prvním objednání, neposílají další věci, zboží, katalogy nevím co ještě, co jsem ani neobjednala. U některých obchodů s tím mám právě zkušenosti a ráda bych se toho předem vyvarovala. Předem moc děkuji Marcela Jitka | 25.11.2021 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Už jsem z Národní pokladnice párkrát nějaký mince jako dárek objednávala a nikdy jsem s něčím takovým problém neměla, že by chodilo něco extra. Odpověď Vladěna | 6.5.2022 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Já myslím, že není třeba mít z něčeho takovýho u nich obavy. Já jsem jednak u nich dělala už několik objednávek jen tak a pak třeba brala i minci ohledně kterými mi sami volali, že je v nabídce, a dál nic navíc nepřišlo. Možná, že tohle někde jinde dělají, ale u pokladnice s tím teda zkušenosti nemám. Odpověď Petra | 18.5.2022 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Mně už se to v minulosti u jedný firmy právě stálo, že jsem objednala minci a za měsíc jsem ve schránce našla další, kterou jsem neobjednala a chtěli jí zaplatit. U Pokladnice zas objednávám celkem často kvůli tátovi, který si vybere a já objednávám a u těch se nám zatím nikdy nic podobného nestalo. Hold to firmy různě zkouší. Odpověď Eva | 14.12.2022 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Souhlasím, brala jsem teďka od nich prvně minci zadarmo, kde na netu měli zvýrazněno, že je to zadarmo a bez dalších závazků či co. Chce si to fakt akorát přečíst, co k tomu píší a pak se člověk nemůže divit. Tady došla čistě mince a dostala jsem jí bez placení, jak tam stálo. Odpověď Karel | 4.2.2026 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?No moje manželka mi tam vybrala minci k narozeninám, prý "něco hodnotnýho". Tak nevím, jestli je to investice, ale hezký to je a radost mi to 100% udělalo. :) Odpověď Zuzana | 30.11.2021 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Máme od nich jednu minci, co jsem objednávala pro malýho na památku a víc mi od nich neposílají, takže v poho. Odpověď Mirka | 19.1.2022 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Taky mám tu zkušenost, jen jednou mi volali s nějakou nabídkou, tak jsme se o tom krátce pobavili, ale já to spíš beru, že když jsme brali mince, tak to bylo k nějaký příležitosti v rodině, než že bychom byli vyloženě sběratelé :-) ..ale nabídku mají pěknou o tom žádná. Odpověď Marcela | 9.12.2021 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Tak to jste mě potěšily, nerada bych pak někoho naháněla, že jsem dostala další věci, co už jsem ani nechtěla. Tak já to jdu objednat :-) Odpověď Jitka | 10.12.2021 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Ono když si to fakt přečtete ten objednávkový formulář, tak tam máte všechno napsaný, co zaškrtnout a tak, takže fakt netřeba mít obavy. Objednávek už jsem fakt z Národní pokladnice dělala několik a v poho. Odpověď Marcela | 16.12.2021 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Díky za rady, šla jsem podle vašich instrukcí, tak jsem zvědavá, kdy to dorazí. Objednávku mám potvrzenou a stihla jsem, co jsem chtěla od nich objednat. :-) Odpověď Jitka | 17.12.2021 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Tak asi bude záležet co jste objednala, ale já měla vždy zásilku do několika dní doma, takže žádná extra dodací lhůta tam nebyla, abych zjišťovala, kde jim to visí. Odpověď Dáša | 24.2.2022 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Mám pocit, že na stránkách mají uvedeno, že nějak do 14dnů je max zásilka doma. Já na to nikdy tak dlouho nečekala a vždycky to bylo doma dřív. Odpověď Ivet | 23.12.2021 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Mám s nimi zkušenost, hlavně takhle před Vánoci, kdy u nich vybírám vždy jednu minci jako dárek a nepamatuju si, že bych od nich měla někdy nějakou nevyžádanou poštu. Odpověď Michaela Siváková | 29.12.2021 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Objednávám po internetu celkem často, nerada moc lezu po obchodech, a že bych někdy dostala něco, co jsem si neobjednala, tak to se mi vážně ještě nestalo, ani tady u Národní pokladnice, kde jsem dělala už dvě objednávky. Odpověď Ivet | 6.1.2022 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Tak to mě nevadí se jít projít po obchodech zas, ale rozumím vám. Taky mně tu neposlali nic mimo mojí objednávky. Odpověď Izzi | 3.2.2022 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Ten eshop znám, mají pěkné mince, ale nikdy jsem nic neobjednávala, pro mě to není. Na internetu na to kouknu, když na to narazím, ale nejsem sběratel. :-) Odpověď Gabča | 15.6.2022 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Já jsem jejich nabídku viděla i v novinách, kde nabízeli sběratelskou minci na pár korun. :-) Odpověď Karol | 31.1.2023 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Taky už se mi asi dvakrát stalo, že na mě z novin vypadla jejich obálka. Ale nikdy jsem nic neobjednávala, jako ta mince byla pěkná, svoje fandy si to najde, ale pro mě tohle není, naposledy jsem sbírala jako malá samolepky, ale z toho člověk prostě vyroste. Odpověď Nina | 9.3.2022 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Moc ráda tu objednávám, mají vždycky symbolické mince třeba k Vánocům a nebo třeba teďka k Velikonocům a na to jsem jinde nenarazila. Ty kousky mi přijdou vždycky unikátní. Odpověď Jitka | 11.3.2022 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?A všimla jste si, že u toho velikonočního vajíčka to mají spojený s akcí pro Ukrajinu? ..to mi přijde strašně hezký, že se taky zapojili. :) Už jí máme objednanou i přesto, že už jsme přispěli i jinde. :) Odpověď Nina | 31.3.2022 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Jj švihlo mě to tam do oka, ale kvůli tomu jsem jí asi ani tak neobjednávala. Každopádně oceňují ten nápad. Odpověď Barbora | 14.4.2022 15:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Nám už přišlo, a bude nám to připomínat. Sice asi není o co stát, ale do dějin se to zapíše a my jsme aspoň udělali příspěvkem dobrou věc. Za mě tím má Národní pokladnice plusové body. Odpověď Aneta | 31.5.2022 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Tenhle obchod taky znám, za poslední rok jsem tu dělala dvě slušný objednávky vždycky kvůli dárku. A nikdy s ničím dalším neotravovali. Odpověď Viky | 13.7.2022 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Stalo se mi teďka prvně, že mi volali s nabídkou mince, ale šlo se s nimi na pohodu domluvit, nic slečna nevnucovala, jen že mají nabídku tak jestli bych měla zájem o zaslání. :-) Odpověď Aneta | 21.7.2022 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Třeba jste delší dobu nic neobjednávala, tak se vám chtěli připomenout. Když nic nenutí, tak je to v pohodě. Odpověď Ivana | 29.12.2022 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Mně před Vánoci volali, ale bylo to v pohodě, sice jsme se na ničem nedomluvili, ale říkala jsem, že občas kouknu, co mají za nabídku a když se mi něco líbí, tak objednám do foroty, abych měla třeba právě už k Vánocům. :-) Odpověď Helena | 5.1.2023 17:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Teďka tam zrovna měli pěkné věci na Vánoce, sama jsem objednávala stříbrnou minci. Původně jsem myslela, že toho koupím u pokladnice víc, ale kartu už jsem po všech nákupech měla celkem zavařenou, tak jsem to musela zklidnit a objednala jen tu jednu. :-) Odpověď Marek | 8.9.2022 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Od Národní Pokladnice jsem nasbíral už pár velmi pěkných kousků, nyní mám ještě neúplnou kolekci z historie Československa, ale s pravidelností jak to zasílají ji do konce roku budu mít kompletní. Ražba je kvalitní. Odpověď Věra | 11.4.2024 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Taky se mi líbí, jak to mají udělané, mám teda od Národní pokladnice jen tři mince, ty levnější, ale vůbec to na tom není poznat, což je taky fajn. Teď mám akorát objednaný nově ten orloj. :-) Odpověď Alois | 11.11.2022 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Já byl docela zvědavý a byl jsem tak trochu nevěřící Tomáš, když jsem si teďka objednával tu medaili ke 30. výročí ČR, že to bude úplně zadarmo, jak tam měli napsáno, ale je to tak, nikdo po mně nic nechtěl a medaile opravdu pěkná. Odpověď Zbyněk | 29.11.2022 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Ze stejný akce mám už medaili z loňska, tak jsem si o ní napsal i letos a bylo to úplně to samé. Takže za chvilku už budu mít z těhle medailí i pěknou kolekci zadarmo :-) Odpověď Sabina | 6.3.2023 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Můj manžel si odsud začal objednávat zboží, nejdřív jsem nechápala k čemu mu to bude, ale udělal si z toho výstavku a začal se tomu věnovat, studuje si i kolem toho věci, týkající se sběratelství, takže si říkám, že ve výsledku proč ne, že je to pěkný koníček, některé ty mince jsou vážně pěkné. Odpověď Ivana | 5.4.2023 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Znám dost lidí, kteří mají podobné koníčky a něco sbírají. Mně to přijde hezký, když někoho něco takového baví. Národní pokladnice má hezký sortiment si myslím, takže i když tu objednávám jen občas, tak chápu, že tomu někdo může i propadnout :-) pak hold je na to akorát třeba mít prostředky a prostor :D Odpověď Dave | 18.5.2023 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Mám teďka čerstvě zkušenost po první objednávce medaile zadarmo. Byly tam k tomu ještě nějaký další možnosti doobjednávek, ale nic z toho jsem nebral a mince pro mě tak byla opravdu zadarmo ani nic dodatečně nedoposlali, takže za mě fakt netřeba mít zbytečný obavy. Odpověď Darča | 21.6.2023 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Dobrý den, jak je to u Národní pokladnice s tou nevyžádanou poštou, chodí něco? Mám od nich něco vybráno, ale ráda bych se ujistila ještě o tom to, než objednám. Díky D. Odpověď Vladěna | 23.6.2023 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?No pokud jste si projela vlákno, tak to tu již určitě bylo několikrát zodpovězeno. Proto mě překvapuje, že se o tom znova potřebujete ujistit, když odpověď dostanete tu samou. Mám za sebou několik objednávek a vždycky přijela pošta jen s tím, co jsem si sama objednala, ne nic mimo to. Odpověď Eliška | 22.2.2024 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Jak to u vás dopadlo? Já jsem z Národní pokladnice objednávala už několikrát a nevím, že by něco dalšího přišlo, ani pošťák si mě neodchytl, že by něco vyloženě důležitého potřeboval předat, takže v poho. Přijde mi to, že to bude spíš u jiné společnosti, ale jen hádám. Odpověď Ilona | 26.9.2024 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Většinou mám u pokladnice několik objednávek za rok, mince je hezký dárek k různým příležitostem, tak toho využívám. Ale nemám v paměti, že bych někdy s nimi řešila zásilku navíc. To opravdu nepamatuju. Odpověď Martina | 29.8.2024 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Objednávám od nich možná už dobrých pět let ne-li dýl, těžko říct, kdy už jsem u nich udělala první objednávku a za celou dobu mi od nich nic navíc než co jsem sama chtěla, nepřišlo. Takže těžko říct, kdo jiný tohle dělá, ale Národní pokladnice to fakt nebude. Odpověď Daniela | 29.11.2023 12:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Těšila jsem se, že tu letos opět budu mít možnost objednat adventní kalendář jako předcházející roky, ale letos asi nic, tak jsem si aspoň vzala nástěnný kalendář na příští rok s bankovkami, který mě zaujal na první dobrou cestovatelskými fotografiemi a bankovkami k tomu. Odpověď Evža | 4.1.2024 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Taky jsem si všimla, že to bylo slabší, ale měla jsem už nakoupeno v průběhu roku, co se mi tam líbilo, takže jsem o dárky neměla nouzi, pro ty moje sběratele. Radost měli neskutečnou. Odpověď Daniela | 17.1.2024 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Tak já na Národní pokladnici nakupuji primárně pro sebe, že se mi ty věci líbí. Kolem sebe ani nikoho takovýho nemám, kdo by to se mnou sdílel, takže kupuji podle toho, co je zrovna v nabídce. Odpověď Romana | 23.5.2024 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Za dobu co u Národní pokladnice objednávám jednak dárkové mince pro moje sběratele doma, tak občas nějaký šperk pro mamku, když mě něco zaujme, tak se mi nestalo, že bych v kaslíku objevila něco navíc, nebo že po mně chtěli nějakou platbu jen tak, že jsem něco od nich dostala navíc. Tohle si dneska snad někdo dovolí, podle určitě ne. Odpověď Gabriela | 25.7.2024 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Já jsem se akorát jednou setkala s tím, že jsem v Praze v metru v těch novinách jak tam dávají, což je tuším taky Metro, tak na mě vypadl jejich leták s nabídkou mince. Hele byla asi za lepší cenu, ale já stejnak když už, tak koukám na jejich stránky a tohle jsem tam nechala na sedačce ležet pro další. Když chci tak si to zjistím u nich sama na webu. :-) Odpověď Erika | 5.2.2025 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Čekala jsem teď od nich na doručení mince zdarma a docela jsem byla zvědavá, jestli tam fakt nebude nějaký háček a nebudu něco cvakat. Ale fakt jak tam stálo, tak přišla mince jen tak, zabalená pěkně a nic jsem na ní nehradila. Takže není třeba mít obav s objednáním. Odpověď Lucie | 27.2.2025 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Já mám s Národní Pokladnicí dobrou zkušenost. Nedávno jsem objednala medaili jako dárek a dorazila v pořádku, dobře zabalená. Cena byla vyšší, ale jinak vše probíhalo v pohodě. Doporučuji si před nákupem pečlivě přečíst podmínky, aby nedošlo k překvapením. Máte někdo podobnou zkušenost? Odpověď Soňa | 20.3.2025 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Většinou u nich nekupuji nic extra drahého, ale to je hold o vkusu. Posledně od nich mám medaili zdarma a to bylo bez překvapení, jak píšete, nic jsem neplatila. Odpověď Mirek | 24.4.2025 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Objednal jsem párkrát u Národní pokladnice, vždycky jsem dostal, co jsem chtěl, žádná nevyžádaná pošta. Občas zavolali s nabídkou, ale nikdy mě do ničeho nenutili. V pohodě, žádný problém. Odpověď Sandra | 5.6.2025 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Já tu sobě ani nenakupuji tak jako když tu chci koupit dárek pro taťku, to je prostě sběratel srdcem i duší, takže pokud něco tady koupím, tak to jde jemu. A i on sám si od Národní pokladnice kupuje věci, takže nikdy netrefím vedle. Odpověď Kimi | 11.7.2025 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Mně balíček přišel v pořádku, mince je pěkná. Trochu jsem se teda ztrácela ve fakturaci, ale vše se rychle vyřešilo potom co jsem se spojila s jejich linkou a tam mi to vysvětlili. Odpověď Jolana | 20.8.2025 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Strašně mě nadchla ta miniaturní mince s Andělem strážným. Krásně udělaná, až mi málem ukápla slza. Jen to čekání cca 14 dní bylo drobet napínavé. Teďka ještě uvažuji, že bych si k tomu dokoupila ten řetízek na krk s kapslí na minci, máte ho někdo doma třeba? Vypadá to hezky na krku? Odpověď Eva | 25.9.2025 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Pokud to není nic velkého asi jako běžná pamětní mince, tak si myslím, že by to mohlo na krku vypadat pěkně, ale sama nic takového nevlastním. Mám od Národní pokladnice klasický řetízek s přívěskem, který si vezmu sem tam do společnosti a udělá mi parádu. :-) Odpověď Jana | 27.11.2025 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Národní Pokladnice a nevyžádaná pošta, zkušenosti?Ten Black Friday je fakt všude :D ani tady to nevynechali, ale na druhou stranu se mi tu aspoň podařilo objednat jeden vánoční dárek pro manžela. Už nějakou chvilku si sténal, že mu dochází úložné místo na mince, tak jsem tady toho využila a pořídila jsem mu fakt luxusní dřevěnou kazetu, kam si bude moct dávat další mince, co si pořídí. Ještě jsem mu k tomu přihodila pamětní medaili z korunovace Karla III., ta se líbila mě, tak jen doufám že ocení i tu :D ale za ty peníze jsem nadšená. Odpověď |