| Vánoční hra - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte tip na zábavnou hru s tématem Vánoc? Chtěli bysme ji koupit na adventní čas :) Ester | 18.11.2021 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční hraDoporučuji tuto hru https://www.familium.cz/spolecenske-hry/2166-kouzlo-vanoc-8594185199885.html?search_query=Kouzlo+vanoc&results=2 Na advent je ideální, moc rádi ji hrajeme :) Odpověď Lucka | 20.11.2021 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční hraTo je super nápad :) Ani jsem nevěděla, že hry s touto tématikou jsou. Hned ji objednávám, než ji budou mít vyprodanou :) Odpověď Peťa | 22.11.2021 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vánoční hraHolky, za mě palec nahoru! Hra je svižná, zábavná a děti se něco o Vánocích dozví. Odpověď Martina | 26.11.2021 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vánoční hraMoc díky, hru určitě objednám :) Pátrala jsem i na jiných diskuzích a hra Kouzlo Vánoc je oblíbená a maminky ji doporučují. Odpověď Erika | 18.9.2024 07:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční hraVánoční dárky letos řeším včas a objevila jsem úžasný tip – chytré hodinky Armodd Prime. Tyto hodinky jsou ideální pro každého, kdo chce sledovat svou denní aktivitu. Měří kroky, tepovou frekvenci, kalorie a kvalitu spánku, což mi pomáhá sledovat své pokroky a optimalizovat tréninky. Hodinky mají nádherný design s kovovým řemínkem, který je elegantní a hodí se na každodenní nošení. Navíc jsou cenově dostupné, takže je to ideální dárek pro každého sportovce nebo někoho, kdo chce žít aktivně a mít přehled o svém zdraví. Pod stromečkem budou rozhodně hitem! Odpověď |