Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Nože

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nože - diskuze na toto téma
Pěkný děn všem. Chtěla bych se zeptat, kde nechat nabrousit nože? Kam je nosíte? :) Jde mi hlavně o to, aby nože byly naostřeny opravdu kvalitně.

Laura | 18.11.2021 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože
Mně by zase zajímalo jaké nože máte, že by jste mi doporučily kvalitní sadu ? V nějaké normální a dostupné cenové relaci :)

Odpověď
Markéta | 24.11.2021 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože
Nože si nechávám brousit od https://www.ostraposta.cz/. Je to super služba. Funguje to tak, že si na jejich webu zadáš, kolik nožů chceš nabrousit. Oni ti pošlou obálku s ochrannými kryty čepelí. Ty jim nože pošleš, oni je nabrousí a pošlou zpět. Celé to trvá asi cca týden. Jako pro mě opravdu pohodlné.

Odpověď
Danny | 25.11.2021 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože
Počkej, to jako fakt? Tak snadný to je? Jakože nemusím nikam lítat, čekat, hledat, objednávat se? No to je paráda :)

Odpověď
Káťa | 19.12.2021 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nože
Přesně tak :) Uděláš objednávku a oni ti pošlou pouzdra na nože, ty jim je pošleš a oni ti je nabroušený poslou zpět :) Pohodlné :)

Odpověď
Domča | 21.12.2021 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nože
Jak dlouho jsi na ty nabroušené nože čekala?

Odpověď
Ferda | 30.1.2022 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Nože
Hele, já jsem byla až překvapená, jak je ta ostraposta.cz rychlá :) Do týdne jsem měla nože doma, takže úplná pohoda...

Odpověď
Hanka | 4.12.2021 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože
Můžu se zeptat jaké nože máte ? Vyhlídla jsem si nože na lunzu, tak přemýšlím jestli si je objednat, protože tady z toho eshopu ještě nic nemám.

Odpověď
Alex | 24.2.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože
Počkej, z jakýho shopu myslíš? Ta ostraposta, ta nože brousí :)

Odpověď
Market | 3.4.2022 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože
Aha, to já vůbec neznám, na tuhle službu se budu muset podívat. Ale co tady čtu, tak to vypadá hodně dobře. A hlavně pohodlně a bez starostí. Jako pokud to tak je, musím si ji objednat :)

Odpověď
Dita | 25.4.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nože
Hele, určite objednej. Je to pohodlný. Já jsem si nastavila, že chci nechat nože brousit 3x ročně a oni mi sami posílají obálky. Takže prostě pohodlné, o nic se nestarám.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné