| Pomoc s hubnutím - diskuze na toto téma |
Ahojda maminy, nedaří se mi trochu zredukovat váhu… nemáte nějakej tip na dietu nebo nějaké drinky který by mi s tím mohli pomoci :-)? Karolína | 19.11.2021 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pomoc s hubnutím Mě zaujala nupo dieta. Tak hledám jestli ji nemáte někdo vyzkoušenou ? :) Odpověď Eva | 19.11.2021 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pomoc s hubnutím já si tedka jedu druhý týden na https://nupo.com/cz/kategorie-produktu/nupo-dieta/ těchto drincích. Odpověď Romča | 20.11.2021 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pomoc s hubnutím tak druhý týden už jsou vidět nějaké výsledky, nebo jak si s nimi spokojená? Odpověď Eva | 21.11.2021 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pomoc s hubnutím Jj zatím je výsledek už ted znát, konečně v pohodě dopnu kalhoty:-D Drink jsou super. Chutově jsem se trochu obávala ale hrozně moc mi chutnají atak se to dá poctivě dodržet :-) Odpověď Romča | 24.11.2021 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pomoc s hubnutím Tak to se zdá jako senzace, super, ráda na to mrknu a vyzkouším :-) Jeste teda koukám na ty drinky, měla jsi všechny příchutě, nebo jaká ti chutná nejvíc, kterou bych mohla vyzkoušet? :-) Odpověď Eva | 26.11.2021 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pomoc s hubnutím jj objednala jsem si všechny a střídám zrovna podle toho na co mám chut, nutričně jsou všechny nastejno, ale asi nejvíc mi chutná borůvka nebo jahoda, já mám ráda ovoce a tohle chutná uplně jakokdyybch si to čerstvě rozmixovala. Na začátku sem se toho trochu obávala, ale hrozně mi to zachutnalo tak se ani nemusím nutit to vypít, dobře to zasytí a nemám vůbec hlad :-) Odpověď Romča | 27.11.2021 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Pomoc s hubnutím tak to je super, ani finančně to není vůbec zlé :-) Asi to otestuju :-) Díky moc za tip :-) Odpověď Blanka | 16.1.2025 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pomoc s hubnutím Vždycky jsem věděla, že bych měla cvičit víc, ale nikdy jsem neměla přesná data, podle kterých bych se mohla řídit. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-2-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ mi dávají jasný přehled o každém kroku, který udělám, a ukazují mi, jaký vliv má můj pohyb na celkovou kondici. Nejvíc mě baví sledovat svůj progres v aplikaci, kde vidím, jak se postupně zlepšuju. Už se nestane, že bych si myslela, že cvičím dost, když realita je jiná. Teď vím přesně, co dělám dobře a kde mám přidat. A ještě k tomu vypadají tak elegantně, že se za ně nemusím stydět ani při formální příležitosti.
Odpověď |