Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vánoční dárek pro vnuka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoční dárek pro vnuka - diskuze na toto téma
Snažím se už delší dobu vymyslet dárek pro mého vnuka, který má 8. Máte prosím někdo, nápad, co pro takového malého hošíka pořídit pod stromeček?

Radka | 21.11.2021 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dárek pro vnuka
Co takhle auto na dálkové ovládání? Pořádné terénní? Koupila jsem ho na narozeniny pro syna. Auto, které je voděodolné, takže s ním může řádit venku

Odpověď
Linda | 22.11.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoční dárek pro vnuka
Tak pokud se s tím dá jezdit venku, tak je to celkem super nápad. Kolik jste za to auto dala?

Odpověď
Radka | 25.11.2021 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoční dárek pro vnuka
To je na tom autě právě super, že může jezdit venku a nic se mu nestane. Podívejte se na něj https://www.rcobchod.cz/produkty/mz-climb-pro-90-minut-jizdy-v-terenu-1-14-oranzova-P88075.html jsou tam i videa, jak autíčko jezdí a jak vypadá.

Odpověď
Roxa | 22.11.2021 06:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dárek pro vnuka
Ahoj, mě tak napadá knížka Můj atlas zvířat a rostlin. Není to jen suchá encyklopedie, ale je plná zajímavostí a dítě s ní různě pracuje. Mrkni na Familium.cz, je tam i náhled do knihy :)

Odpověď
Roxa | 22.11.2021 06:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční dárek pro vnuka
Ahoj, mě tak napadá knížka Můj atlas zvířat a rostlin. Není to jen suchá encyklopedie, ale je plná zajímavostí a dítě s ní různě pracuje. Mrkni na Familium.cz, je tam i náhled do knihy :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné