| Vánoční dárek pro vnuka - diskuze na toto téma |
Snažím se už delší dobu vymyslet dárek pro mého vnuka, který má 8. Máte prosím někdo, nápad, co pro takového malého hošíka pořídit pod stromeček? Radka | 21.11.2021 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční dárek pro vnukaCo takhle auto na dálkové ovládání? Pořádné terénní? Koupila jsem ho na narozeniny pro syna. Auto, které je voděodolné, takže s ním může řádit venku Odpověď Linda | 22.11.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční dárek pro vnukaTak pokud se s tím dá jezdit venku, tak je to celkem super nápad. Kolik jste za to auto dala? Odpověď Radka | 25.11.2021 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vánoční dárek pro vnukaTo je na tom autě právě super, že může jezdit venku a nic se mu nestane. Podívejte se na něj https://www.rcobchod.cz/produkty/mz-climb-pro-90-minut-jizdy-v-terenu-1-14-oranzova-P88075.html jsou tam i videa, jak autíčko jezdí a jak vypadá. Odpověď Roxa | 22.11.2021 06:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční dárek pro vnukaAhoj, mě tak napadá knížka Můj atlas zvířat a rostlin. Není to jen suchá encyklopedie, ale je plná zajímavostí a dítě s ní různě pracuje. Mrkni na Familium.cz, je tam i náhled do knihy :) Odpověď Roxa | 22.11.2021 06:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční dárek pro vnukaAhoj, mě tak napadá knížka Můj atlas zvířat a rostlin. Není to jen suchá encyklopedie, ale je plná zajímavostí a dítě s ní různě pracuje. Mrkni na Familium.cz, je tam i náhled do knihy :) Odpověď |